Kulinarik und Kultur : : Speisen als kulturelle Codes in Zentraleuropa / / Georg-Christian Lack, Moritz Csáky.
Wenn Menschen miteinander kommunizieren, spricht man von Kultur. Dazu zählen auch jene Praktiken, die auf die Absicherung des biologischen Überlebens gerichtet sind, nämlich auf die Zubereitung von Speisen. Die kulturwissenschaftliche Beschäftigung mit Kulinarik vermag darum zur Erklärung kulturelle...
Saved in:
HerausgeberIn: | |
---|---|
Place / Publishing House: | Köln : : Böhlau Verlag, , [2014] ©2014 |
Year of Publication: | 2014 |
Language: | German |
Physical Description: | 1 online resource (196 pages) |
Notes: | Bibliographic Level Mode of Issuance: Monograph |
Tags: |
Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
|
Similar Items
-
Kulinarik und Kultur : Speisen als kulturelle Codes in Zentraleuropa / hrsg. von Moritz Csáky ...
Published: (2014) -
Taste of Control : : Food and the Filipino Colonial Mentality under American Rule / / René Alexander D. Orquiza.
by: Orquiza, René Alexander D.,
Published: ([2020]) -
Alimentacion y migraciones en Iberoamerica / / edited by F. Xavier Medina.
Published: ([2014]) -
Eating her curries and kway : : a cultural history of food in Singapore / / Nicole Tarulevicz.
by: Tarulevicz, Nicole,
Published: (2014.) -
The history and culture of Japanese food / / Naomichi Ishige.
by: Ishige, Naomichi,
Published: (2014.)