Mat, måltid, minne : hundra år av finlandssvensk matkultur / [Yrsa Lindqvist]
Saved in:
Superior document: | Skrifter utgivna av Svenska Litteratursällskapet i Finland 727 |
---|---|
VerfasserIn: | |
Place / Publishing House: | Helsingfors : Svenska litteratursällskapet i Finland, 2009 |
Year of Publication: | 2009 |
Language: | Swedish |
Series: | Skrifter utgivna av Svenska Litteratursällskapet i Finland
727 Meddelanden från folkkultursarkivet 22 |
Subjects: | |
Classification: | 73.83 - Regionale Volkskunde 15.62 - Skandinavien. Nordeuropa 49.00 - Hauswirtschaft: Allgemeines 73.88 - Ernährung. Nahrungsmittelzubereitung |
Physical Description: | 247 S.; Ill. |
Notes: | Literaturverz. S. 240 - 245 |
Tags: |
Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
|
Similar Items
-
Europäische Esskultur : eine Geschichte der Ernährung von der Steinzeit bis heute / Gunther Hirschfelder
by: Hirschfelder, Gunther
Published: (2001) -
Vom Essen / herausgegeben von Gisela Dachs
Published: (2002) -
Nourritures terrestres, nourritures célestes : la culture alimentaire à Byzance / Béatrice Caseau
by: Caseau-Chevallier, Béatrice
Published: (2015) -
Zu Tisch bei den alten Römern : eine Kulturgeschichte des Essens und Trinkens / von Gudrun Gerlach
by: Gerlach, Gudrun
Published: (2001) -
Food, cuisine and society in prehistoric Greece : [sixth annual Round Table of the Sheffield Centre for Aegean Archaeology, held in January 2001] / ed. by Paul Halstead and John C. Barrett
Published: (2004)