Europäische Esskultur : eine Geschichte der Ernährung von der Steinzeit bis heute / Gunther Hirschfelder
Saved in:
VerfasserIn: | |
---|---|
Place / Publishing House: | Frankfurt, M. [u.a.] : Campus-Verl., 2001 |
Year of Publication: | 2001 |
Language: | German |
Subjects: | |
Classification: | 73.88 - Ernährung. Nahrungsmittelzubereitung 71.99 - Soziologie: Sonstiges |
Physical Description: | 327 S.; Ill., Kt.; 22 cm |
Notes: | Literaturverz. S. [282] - 318 |
Tags: |
Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
|
Similar Items
-
Zu Tisch bei den alten Römern : eine Kulturgeschichte des Essens und Trinkens / von Gudrun Gerlach
by: Gerlach, Gudrun
Published: (2001) -
Vom Essen / herausgegeben von Gisela Dachs
Published: (2002) -
Nourritures terrestres, nourritures célestes : la culture alimentaire à Byzance / Béatrice Caseau
by: Caseau-Chevallier, Béatrice
Published: (2015) -
Food, cuisine and society in prehistoric Greece : [sixth annual Round Table of the Sheffield Centre for Aegean Archaeology, held in January 2001] / ed. by Paul Halstead and John C. Barrett
Published: (2004) -
Mat, måltid, minne : hundra år av finlandssvensk matkultur / [Yrsa Lindqvist]
by: Lindqvist, Yrsa
Published: (2009)