Die Nahrung : : Chemie, Biochemie, Mikrobiologie, Technologie, Ernährung. / Volume 32, Number 9 / / hrsg. von A. Scheunert.
Saved in:
Superior document: | Title is part of eBook package: De Gruyter DGBA Medicine and Life Sciences - <1990 |
---|---|
VerfasserIn: | |
MitwirkendeR: |
Abdel Samei, M. B.,
Baluja, R., Biró, Gy., Bleyl, D. W. R., Cabrera, Ana M., Damir, A. A., Davidek, J., El Shafei, M. A., El-Zalaki, Esmat M., Erhardt, V., Galán, G., Gassmann, B., Gómez Ariza, J. L., Hajslovä, Jana, Hatour, F. S., Ibrahim, T. M., Jehlickovä, Zuzana, Jöx, E., Krausse, G. W., Kroll, J., Labib, M., Lindner-Szotyori, K., Lásztity, R., Marzilger, K., Mieth, G., Montaña, M. T., Morales, M. T., Perédi, J., Peters, H., Pino, J., Pino, Ɉ., Pudil, F., Rosado, A., Ruick, G., Unger, A., Weide, H., Zsinka, Á. J. N., |
HerausgeberIn: | |
Place / Publishing House: | Berlin ;, Boston : : De Gruyter, , [2022] ©1988 |
Year of Publication: | 2022 |
Edition: | Reprint 2021 |
Language: | German |
Series: | Die Nahrung ;
Volume 32, Number 9 |
Online Access: | |
Physical Description: | 1 online resource (124 p.) |
Tags: |
Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
|
Similar Items
-
Die Nahrung : : Chemie, Biochemie, Mikrobiologie, Technologie, Ernährung. / Band 27, Heft 7 / / hrsg. von A. Scheunert.
Published: ([2022]) -
Die Nahrung : : Chemie, Biochemie, Mikrobiologie, Technologie, Ernährung. / Jahrgang 21, Heft 8 / / hrsg. von A. Scheunert.
Published: ([2022]) -
Die Nahrung : : Chemie, Biochemie, Mikrobiologie, Technologie, Ernährung. / Jahrgang 21, Heft 7 / / hrsg. von A. Scheunert.
Published: ([2022]) -
Die Nahrung : : Chemie, Biochemie, Mikrobiologie, Technologie, Ernährung. / Jahrgang 22, Heft 3 / / hrsg. von A. Scheunert.
Published: ([2022]) -
Die Nahrung : : Chemie, Biochemie, Mikrobiologie, Technologie, Ernährung. / Jahrgang 22, Heft 1 / / hrsg. von A. Scheunert.
Published: ([2022])