Die Nahrung : : Chemie, Biochemie, Mikrobiologie, Technologie, Ernährung. / Volume 32, Number 9 / / hrsg. von A. Scheunert.
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Superior document: | Title is part of eBook package: De Gruyter DGBA Medicine and Life Sciences - <1990 |
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VerfasserIn: | |
MitwirkendeR: | |
HerausgeberIn: | |
Place / Publishing House: | Berlin ;, Boston : : De Gruyter, , [2022] ©1988 |
Year of Publication: | 2022 |
Edition: | Reprint 2021 |
Language: | German |
Series: | Die Nahrung ;
Volume 32, Number 9 |
Online Access: | |
Physical Description: | 1 online resource (124 p.) |
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Table of Contents:
- Frontmatter
- Untersuchungen zum Nickelgehalt von Lebensmitteln
- Effect of interesterified dietary fat mixtures on various lipid indices and liver metal content of rats in fat-metabolism disturbance
- Rezensionen
- Analysis of natural citrus aqueous essences
- Is the variational scope of individual sensitivity given enough consideration in evaluation of risks caused by toxicological substances in food?
- Die Bedeutung der Wachstumskinetik und Produktbildung für Auswahl und Einsatz von Starterkulturen in der Milchwirtschaft
- Application of a new spectrophotometric method for Zinc determination in beverages and condiments
- Rezensionen
- Residues of clopyralide (3,6-dichloropicolinic. acid) in strawberries and their changes
- Rezensionen
- Biochemical studies of some non conventional sources of protein. Part 4. The proteins of mango waste stone kernels
- Rezensionen
- Quality of canned grapefruit juice produced in Cuba during four seasons
- Rezensionen
- Preparation, foaming, electrophoretic patterns and storage of concentrated liquid eggs
- Über den Einsatz von Zusatzstoffen und Stoffgemischen (Compounds) in Fleischerzeugnissen
- Zum Einfluß genetischer Merkmale und umweltspezifischer Faktoren auf die Zusammensetzung von Sojabohnen
- Rezensionen
- INHALTSVERZEICHNIS