Die Nahrung : : Chemie, Biochemie, Mikrobiologie, Technologie, Ernährung. / Volume 32, Number 9 / / hrsg. von A. Scheunert.

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Superior document:Title is part of eBook package: De Gruyter DGBA Medicine and Life Sciences - <1990
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MitwirkendeR:
HerausgeberIn:
Place / Publishing House:Berlin ;, Boston : : De Gruyter, , [2022]
©1988
Year of Publication:2022
Edition:Reprint 2021
Language:German
Series:Die Nahrung ; Volume 32, Number 9
Online Access:
Physical Description:1 online resource (124 p.)
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Table of Contents:
  • Frontmatter
  • Untersuchungen zum Nickelgehalt von Lebensmitteln
  • Effect of interesterified dietary fat mixtures on various lipid indices and liver metal content of rats in fat-metabolism disturbance
  • Rezensionen
  • Analysis of natural citrus aqueous essences
  • Is the variational scope of individual sensitivity given enough consideration in evaluation of risks caused by toxicological substances in food?
  • Die Bedeutung der Wachstumskinetik und Produktbildung für Auswahl und Einsatz von Starterkulturen in der Milchwirtschaft
  • Application of a new spectrophotometric method for Zinc determination in beverages and condiments
  • Rezensionen
  • Residues of clopyralide (3,6-dichloropicolinic. acid) in strawberries and their changes
  • Rezensionen
  • Biochemical studies of some non conventional sources of protein. Part 4. The proteins of mango waste stone kernels
  • Rezensionen
  • Quality of canned grapefruit juice produced in Cuba during four seasons
  • Rezensionen
  • Preparation, foaming, electrophoretic patterns and storage of concentrated liquid eggs
  • Über den Einsatz von Zusatzstoffen und Stoffgemischen (Compounds) in Fleischerzeugnissen
  • Zum Einfluß genetischer Merkmale und umweltspezifischer Faktoren auf die Zusammensetzung von Sojabohnen
  • Rezensionen
  • INHALTSVERZEICHNIS