Umweltprobleme in der Ernährung / / Ulrich Freimuth.

Saved in:
Bibliographic Details
Superior document:Title is part of eBook package: De Gruyter DGBA Medicine and Life Sciences - <1990
VerfasserIn:
Place / Publishing House:Berlin ;, Boston : : De Gruyter, , [2022]
©1977
Year of Publication:2022
Edition:Reprint 2021
Language:German
Series:Sitzungsberichte der Sächsischen Akademie der Wissenschaften zu Leipzig/ Mathematisch-naturwissenschaftliche Klasse ; 112, 7
Online Access:
Physical Description:1 online resource (36 p.) :; Mit 3 Abbildungen und 4 Tabellen
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
Description
Other title:Frontmatter --
INHALT --
I. Einleitung --
II. Rauchbestandteile: Polycyclische Kohlenwasserstoffe --
III. Anorganische Giftstoffe --
IV. Pestizide: Chlorierte Kohlenwasserstoffe --
V. Mykotoxine --
VI. N-Nitrosamine --
VII. Folgerungen --
VIII. Schluß --
LITERATUR
Format:Mode of access: Internet via World Wide Web.
ISBN:9783112496060
9783110637861
DOI:10.1515/9783112496060
Access:restricted access
Hierarchical level:Monograph
Statement of Responsibility: Ulrich Freimuth.