The social archaeology of food : thinking about eating from prehistory to the present / Christine A. Hastorf
Saved in:
VerfasserIn: | |
---|---|
Place / Publishing House: | Cambridge : Cambridge University Press, 2017 |
Year of Publication: | 2017 |
Language: | English |
Subjects: | |
Classification: | 15.15 - Archäologie |
Physical Description: | XVIII, 400 Seiten; Illustrationen; 24 cm |
Notes: | Literaturverzeichnis Seite 325-384 |
Tags: |
Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
|
Similar Items
-
Evolution des pratiques alimentaires en Turquie : analyse comparative / Marie-Hélène Sauner-Nebioglu
by: Sauner-Nebioglu, Marie-Hélène
Published: (1995) -
Wohlgeschmack und Widerwillen : die Rätsel der Nahrungstabus / Marvin Harris. [Aus dem Amerikan. übers. von Ulrich Enderwitz]
by: Harris, Marvin
Published: (1991) -
Essen ist menschlich : zur Nahrungskultur der Gegenwart / hrsg. von Utz Thimm u. Karl-Heinz Wellmann
Published: (2003) -
Food for gods, food for mortals : culinary and dining practices in the greater Iranian world / edited by Shervin Farridnejad & Touraj Daryaee
Published: ([2022]) -
Expertengutachten zur Ernährung von Vorschulkindern in Österreich : Bestandsaufnahme bisher vorhandener Daten, weiterer Forschungsbedarf, Vorgangsweise für neue Studie ; Teilstudie 2000 (Vorschulkinder Wien) ; Teilstudie 2001 (Vorschulkinder Bundesländer) / [erstellt durch: I. Elmadfa ; B. Wasserbacher]
by: Elmadfa, Ibrahim
Published: ([2002])