Die Nahrung : : Chemie, Biochemie, Mikrobiologie, Technologie, Ernährung. / Jahrgang 21, Heft 7 / / hrsg. von A. Scheunert.
Saved in:
Superior document: | Title is part of eBook package: De Gruyter DGBA Medicine and Life Sciences - <1990 |
---|---|
MitwirkendeR: |
Abdel-Galil, A . M.,
Ackermann, H, Burian, M., Böttger, K, El-Kirdassy, Z. H . M., Erhardt, V ., Freimuth, U, Grassert, V, Hoppe, K, Kolakowski, E, Kretzschmann, F, Krüger, S., Lachowicz, K, Leopold, H, Lexow, B, Ludwig, I, Muschiolik, G ., Muschiolik, G., Oertel, H, Schiefer, G., Schmandke, H, Schmandke, H., Szybowicz, Z., |
HerausgeberIn: | |
Place / Publishing House: | Berlin ;, Boston : : De Gruyter, , [2022] ©1977 |
Year of Publication: | 2022 |
Edition: | Reprint 2021 |
Language: | German |
Series: | Die Nahrung ;
Jahrgang 21, Heft 7 |
Online Access: | |
Physical Description: | 1 online resource (96 p.) |
Tags: |
Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
|
Similar Items
-
Die Nahrung : : Chemie, Biochemie, Mikrobiologie, Technologie, Ernährung. / Band 27, Heft 7 / / hrsg. von A. Scheunert.
Published: ([2022]) -
Die Nahrung : : Chemie, Biochemie, Mikrobiologie, Technologie, Ernährung. / Jahrgang 21, Heft 8 / / hrsg. von A. Scheunert.
Published: ([2022]) -
Die Nahrung : : Chemie, Biochemie, Mikrobiologie, Technologie, Ernährung. / Volume 32, Number 9 / / hrsg. von A. Scheunert.
by: Ruick, G.,
Published: ([2022]) -
Die Nahrung : : Chemie, Biochemie, Mikrobiologie, Technologie, Ernährung. / Jahrgang 22, Heft 3 / / hrsg. von A. Scheunert.
Published: ([2022]) -
Die Nahrung : : Chemie, Biochemie, Mikrobiologie, Technologie, Ernährung. / Jahrgang 22, Heft 1 / / hrsg. von A. Scheunert.
Published: ([2022])