Bronzezeitliche Fleischverarbeitung im Salzbergtal bei Hallstatt / Erich Pucher ... [Hrsg. von Herwig Friesinger. Red.: Michaela Lochner]

Saved in:
Bibliographic Details
Superior document:Mitteilungen der Prähistorischen Kommission / Österreichische Akademie der Wissenschaften, Philosophisch-Historische Klasse 80
MitwirkendeR:
HerausgeberIn:
Place / Publishing House:Wien : Verl. der Österr. Akad. der Wiss., 2013
Year of Publication:2013
Language:German
Series:Mitteilungen der Prähistorischen Kommission / Österreichische Akademie der Wissenschaften, Philosophisch-Historische Klasse 80
Subjects:
Classification:15.19 - Vor- und Frühgeschichte
Online Access:
Physical Description:155 S.; zahlr. Ill., graph. Darst., Kt.; 30 cm
Notes:
  • Zsfassung in engl. Sprache
  • Literaturverz. S. 149 - 155
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!

Copies

OeAW BAS:IS (Library, Archiv, Collections) 

Location:BASIS-Journals TSP
Call Numbers:300018.80
Call Number 2nd Call Number Description Location Remarks Status Availability Order
300018.80 L-300018.80 V/UK BASIS-Journals TSP Not for loan Available  Place a Hold
Location:BASIS-Reading Room
Call Numbers:300018.80
Call Number 2nd Call Number Description Location Remarks Status Availability Order
300018.80 BASIS-Reading Room Not for loan Available  Place a Hold

OeAW ÖAI Abt. Prähistorie & Westasien/Nordostafrika-Archäologie 

Location:Library
Call Numbers:EU-W-Z-HAL-5
Call Number 2nd Call Number Description Location Remarks Status Availability Order
EU-W-Z-HAL-5 Library Not for loan Available  Place a Hold