Ernährungsforschung und zukünftige Lebensmittelchemie / / K. Täufel.
Saved in:
VerfasserIn: | |
---|---|
Place / Publishing House: | Berlin ;, Boston : : De Gruyter, , [2022] ©1950 |
Year of Publication: | 2022 |
Edition: | Reprint 2022 |
Language: | German |
Online Access: | |
Physical Description: | 1 online resource (32 p.) |
Tags: |
Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
|
Similar Items
-
Lehrbuch der Lebensmittelchemie. / Band 2, : Die Lebensmittel.
by: Franzke, Claus,
Published: ([2022]) -
Methoden der Lebensmittelchemie / / R. Strohecker.
by: Strohecker, R.,
Published: ([2020]) -
Methoden der Lebensmittelchemie / / R. Strohecker.
by: Strohecker, R.,
Published: ([2019]) -
Ernährungsforschung : : Wissenschaft und Praxis. / Band 24, Heft 3.
Published: ([2021]) -
Ernährungsforschung : : Wissenschaft und Praxis. / Band 24, Heft 4.
Published: ([2021])