Lehrbuch der Lebensmittelchemie. / Band 2, : Die Lebensmittel.
Saved in:
Superior document: | Title is part of eBook package: De Gruyter DGBA Physical Sciences <1990 |
---|---|
VerfasserIn: | |
Place / Publishing House: | Berlin ;, Boston : : De Gruyter, , [2022] ©1982 |
Year of Publication: | 2022 |
Edition: | Reprint 2021 |
Language: | German |
Series: | Lehrbuch der Lebensmittelchemie ;
Band 2 |
Online Access: | |
Physical Description: | 1 online resource (314 p.) :; 16 Abbildungen, 84 Tabellen |
Tags: |
Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
|
Similar Items
-
Interkulturelle Kompetenz Deutschland-Russland : : 20 Critical Incidents mit Lösungmustern / / Romy Henfling, Bettina Franzke.
by: Henfling, Romy
Published: (2017.) -
Methoden der Lebensmittelchemie / / R. Strohecker.
by: Strohecker, R.,
Published: ([2020]) -
Methoden der Lebensmittelchemie / / R. Strohecker.
by: Strohecker, R.,
Published: ([2019]) -
Compendium Anatomicum Acupuncturae : : Lehrbuch und Atlas der anatomischen Akupunktur-Strukturen / / Claus C. Schnorrenberger.
by: Schnorrenberger, Claus C.,
Published: ([2011]) -
Ernährungsforschung und zukünftige Lebensmittelchemie / / K. Täufel.
by: Täufel, K.,
Published: ([2022])