Household food storage in ancient Israel and Judah / Tim Frank
Saved in:
VerfasserIn: | |
---|---|
Place / Publishing House: | Oxford : Archaeopress Archaeology, [2018] |
Year of Publication: | 2018 |
Language: | English |
Subjects: | |
Physical Description: | x, 182 Seiten; Illustrationen, Diagramme |
Notes: | Literaturverzeichnis Seite 176-182 |
Tags: |
Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
|
Similar Items
-
After the harvest : storage practices and food processing in Bronze Age Mesopotamia / edited by Noemi Borrelli and Giulia Scazzosi
Published: ([2020]) -
Ernährungsgeschichte : = Food history / herausgegeben von Peter Eigner, Ulrich Schwarz-Gräber
Published: ([2019]) -
Grundlagen der Ernährung : Fundamente des Lebens / von Wilhelm Halden
by: Halden, Wilhelm
Published: (1952) -
Nahrung, Chemie und Gesundheit / Hans Neukom
by: Neukom, Hans
Published: (1989) -
Die Speichergruben der späturnenfelderzeitlichen Wallanlage von Stillfried an der March : von der Getreidelagerung bis zur profanen oder kultischen Verfüllung / Monika Griebl, Benedikt Biederer ; mit Beiträgen von Hubert Feigelstorfer, Andreas G. Heiss, Anna-Maria Kriechbaum, Maria Marschler, Roland Meingast, Michaela Popovtschak, Thomas Prohaska, Anika Retzmann, Konstantina Saliari und Karin Wiltschke-Schrotta
by: Griebl, Monika
Published: ([2022])