The Architect, the Cook and Good Taste / / ed. by Petra Hagen Hodgson, Rolf Toyka.
Seit jeher gehören kochen und bauen zu den grundlegenden Tätigkeiten des Menschen: Beide entspringen der Nützlichkeit, beinhalten aber zugleich ein kulturelles, wie ästhetisch-sensorisches Moment. Und auch wenn das Kochen eine vergängliche Kunstform darstellt, drücken sich in ihm die Kulturepochen d...
Saved in:
Superior document: | Title is part of eBook package: De Gruyter DGBA Architecture, Design and Arts 2000 - 2014 |
---|---|
MitwirkendeR: | |
HerausgeberIn: | |
Place / Publishing House: | Basel : : Birkhäuser, , [2007] ©2007 |
Year of Publication: | 2007 |
Language: | English |
Online Access: | |
Physical Description: | 1 online resource (160 p.) |
Tags: |
Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
|
Similar Items
-
What Architects Cook Up - Architekten kochen.
Published: ([2013]) -
Good taste, bad taste, & Christian taste : aesthetics in religious life / / Frank Burch Brown.
by: Brown, Frank Burch,
Published: (2000.) -
Cook, Taste, Learn : : How the Evolution of Science Transformed the Art of Cooking / / Guy Crosby.
by: Crosby, Guy,
Published: ([2019]) -
Good Humor, Bad Taste : : A Sociology of the Joke / / Giselinde Kuipers.
by: Kuipers, Giselinde,
Published: ([2011]) -
Good Humor, Bad Taste : : A Sociology of the Joke / / Giselinde Kuipers.
by: Kuipers, Giselinde,
Published: ([2015])