Taschenbuch für die Lebensmittelchemie : : Hilfstabellen für die Arbeiten des Chemikers, Lebensmittelchemikers, Gärungschemikers, Fettchemikers, Wasserchemikers und verwandter Berufe / / Robert Strohecker, Alfred Thiel; hrsg. von Herbert Patzsch.
Saved in:
Superior document: | Title is part of eBook package: De Gruyter DGBA Physical Sciences <1990 |
---|---|
VerfasserIn: | |
HerausgeberIn: | |
Place / Publishing House: | Berlin ;, Boston : : De Gruyter, , [2020] ©1947 |
Year of Publication: | 2020 |
Edition: | 2., verb. u. verm. Aufl. Reprint 2020 |
Language: | German |
Series: | Arbeitsmethoden der modernen Naturwissenschaften
|
Online Access: | |
Physical Description: | 1 online resource (XV, 183 p.) :; Zahlr. Tab. |
Tags: |
Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
|
Search Result 1
Participants:
Thiel, Alfred, [ VerfasserIn, VerfasserIn ];
Strohecker, Robert, [ VerfasserIn ];
Patzsch, Herbert, [ HerausgeberIn, HerausgeberIn ];
Strohecker, Robert, [ VerfasserIn, VerfasserIn ];
Strohecker, Robert, [ VerfasserIn ]
Published: [2020]
Superior document: Title is part of eBook package: De Gruyter DGBA Physical Sciences <1990
Links:
Get full text; Get full text; Cover
Published: [2020]
Superior document: Title is part of eBook package: De Gruyter DGBA Physical Sciences <1990