Taschenbuch für die Lebensmittelchemie : : Hilfstabellen für die Arbeiten des Chemikers, Lebensmittelchemikers, Gärungschemikers, Fettchemikers, Wasserchemikers und verwandter Berufe / / Robert Strohecker, Alfred Thiel; hrsg. von Herbert Patzsch.

Saved in:
Bibliographic Details
Superior document:Title is part of eBook package: De Gruyter DGBA Physical Sciences <1990
VerfasserIn:
HerausgeberIn:
Place / Publishing House:Berlin ;, Boston : : De Gruyter, , [2020]
©1938
Year of Publication:2020
Edition:Reprint 2019
Language:German
Online Access:
Physical Description:1 online resource (173 p.)
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
Description
Format:Mode of access: Internet via World Wide Web.
ISBN:9783111641539
9783110637243
DOI:10.1515/9783111641539
Access:restricted access
Hierarchical level:Monograph
Statement of Responsibility: Robert Strohecker, Alfred Thiel; hrsg. von Herbert Patzsch.