Taschenbuch für die Lebensmittelchemie : : Hilfstabellen für die Arbeiten des Chemikers, Lebensmittelchemikers, Gärungschemikers, Fettchemikers, Wasserchemikers und verwandter Berufe / / Robert Strohecker, Alfred Thiel; hrsg. von Herbert Patzsch.
Saved in:
Superior document: | Title is part of eBook package: De Gruyter DGBA Physical Sciences <1990 |
---|---|
VerfasserIn: | |
HerausgeberIn: | |
Place / Publishing House: | Berlin ;, Boston : : De Gruyter, , [2020] ©1947 |
Year of Publication: | 2020 |
Edition: | 2., verb. u. verm. Aufl. Reprint 2020 |
Language: | German |
Series: | Arbeitsmethoden der modernen Naturwissenschaften
|
Online Access: | |
Physical Description: | 1 online resource (XV, 183 p.) :; Zahlr. Tab. |
Tags: |
Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
|
Format: | Mode of access: Internet via World Wide Web. |
---|---|
ISBN: | 9783111323114 9783110637243 |
DOI: | 10.1515/9783111323114 |
Access: | restricted access |
Hierarchical level: | Monograph |
Statement of Responsibility: | Robert Strohecker, Alfred Thiel; hrsg. von Herbert Patzsch. |