Bronzezeitliche Fleischverarbeitung im Salzbergtal bei Hallstatt / / Erich Pucher [and three others].
An animal bone assemblage discovered in an area of Late Bronze Age aboveground activities at the Hallstatt salt mining site was analysed. Together with sunken logwall structurs the results support the idea of a large-scale production of salt-meat, ham and bacon.
Saved in:
VerfasserIn: | |
---|---|
Place / Publishing House: | Wien : : Verlag der Österreichischen Akademie der Wissenschaften,, 2013. |
Year of Publication: | 2013 |
Language: | German |
Physical Description: | 1 online resource (160 pages) |
Tags: |
Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
|
Search Result 1
Participants:
Pucher, Erich 1953- [ VerfasserIn ];
Barth, Fritz Eckart 1939- [ VerfasserIn ];
Seemann, Robert 1945-2010 [ VerfasserIn ];
Brandstätter, Franz 1953- [ VerfasserIn ];
Barth, Fritz Eckart 1939- [ VerfasserIn ];
...
Published: 2013
Free to read (incl. Open Access)
Links:
Volltext
Access note: Frei zugänglich
Published: 2013
Access note: Frei zugänglich
Search Result 2
Participants:
Pucher, Erich 1953- [ MitwirkendeR ];
Friesinger, Herwig 1942- [ HerausgeberIn ]
Published: 2013
Superior document: Mitteilungen der Prähistorischen Kommission / Österreichische Akademie der Wissenschaften, Philosophisch-Historische Klasse 80
Links:
Inhaltsverzeichnis
Published: 2013
Superior document: Mitteilungen der Prähistorischen Kommission / Österreichische Akademie der Wissenschaften, Philosophisch-Historische Klasse 80