Die Nahrung : : Chemie, Biochemie, Mikrobiologie, Technologie, Ernährung. / Band 27, Heft 7 / / hrsg. von A. Scheunert.
Saved in:
Superior document: | Title is part of eBook package: De Gruyter DGBA Medicine and Life Sciences - <1990 |
---|---|
MitwirkendeR: |
Adisa, V. A.,
Augustat, D., Bains, G. S., Beckmann, G., Brückner, J., Engst, R., Friebe, R., Gassmann, B., Grimm, M., Harinder, K., Kochan, A., Kroll, J., König, R., Lange, R., Lauterbach, K., Linow, F., Maninder, K., Mieth, G., Raab, B., Schwenke, K. -D., Schwenke, K. D., Tolstoguzov, V. B., Tschimirov, Ju. I., |
HerausgeberIn: | |
Place / Publishing House: | Berlin ;, Boston : : De Gruyter, , [2022] ©1983 |
Year of Publication: | 2022 |
Edition: | Reprint 2021 |
Language: | German |
Series: | Die Nahrung ;
Band 27, Heft 7 |
Online Access: | |
Physical Description: | 1 online resource (120 p.) |
Tags: |
Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
|
Be the first to leave a comment!
Similar Items
-
Die Nahrung : : Chemie, Biochemie, Mikrobiologie, Technologie, Ernährung. / Jahrgang 21, Heft 8 / / hrsg. von A. Scheunert.
Published: ([2022]) -
Die Nahrung : : Chemie, Biochemie, Mikrobiologie, Technologie, Ernährung. / Jahrgang 21, Heft 7 / / hrsg. von A. Scheunert.
Published: ([2022]) -
Die Nahrung : : Chemie, Biochemie, Mikrobiologie, Technologie, Ernährung. / Volume 32, Number 9 / / hrsg. von A. Scheunert.
by: Ruick, G.,
Published: ([2022]) -
Die Nahrung : : Chemie, Biochemie, Mikrobiologie, Technologie, Ernährung. / Jahrgang 22, Heft 3 / / hrsg. von A. Scheunert.
Published: ([2022]) -
Die Nahrung : : Chemie, Biochemie, Mikrobiologie, Technologie, Ernährung. / Jahrgang 22, Heft 1 / / hrsg. von A. Scheunert.
Published: ([2022])