Die Nahrung : : Chemie, Biochemie, Mikrobiologie, Technologie, Ernährung. / Band 27, Heft 7 / / hrsg. von A. Scheunert.
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Superior document: | Title is part of eBook package: De Gruyter DGBA Medicine and Life Sciences - <1990 |
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MitwirkendeR: | |
HerausgeberIn: | |
Place / Publishing House: | Berlin ;, Boston : : De Gruyter, , [2022] ©1983 |
Year of Publication: | 2022 |
Edition: | Reprint 2021 |
Language: | German |
Series: | Die Nahrung ;
Band 27, Heft 7 |
Online Access: | |
Physical Description: | 1 online resource (120 p.) |
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Table of Contents:
- Frontmatter
- Mitarbeiter-Bedingungen
- Effect of cereal, fungal and bacterial α-amylase on the rheological and breadmaking properties of medium-protein wheats
- Weiterentwicklung der komplexen Qualitätssicherung durch sensorische und meßtechnische Beurteilung der Textur
- Untersuchungen zur Kontamination von Lebens- und Futtermitteln ausgewählter Gebiete des Bezirkes Erfurt mit Blei und Cadmium 4. Mitt. Zur Belastung von Gemüsekulturen im Anbauzentrum Raum Erfurt
- Zur Anwendung der Methodenkombination KJELDAHL-Aufschluß/BERTHELOT-Reaktion bei der Stickstoffbestimmung in biologischen Materialien 6. Mitt. Die Blockaufschlußtechnik im Halbmikro- und Makromaßstab bei biologischen Feststoffen
- Funktionelle Eigenschaften von Pflanzenproteinen. 5. Mitt. Einfluß einer enzymatischen Partialhydrolyse auf ausgewählte funktionelle Eigenschaften von Weizenkleber
- Fruit rots of Capsicum annuum L. and C.frutescens L. in Nigeria. Part IE. Effect of post-harvest infection by two Fusaria species on a few nutrients
- Review article Rapeseed: Constituents and protein products Part I. Composition and properties of proteins and glucosinolates
- Fortschrittsbericht Über die Streckung und Substitution von Fleisch in Wurstwaren und anderen Erzeugnissen aus zerkleinertem Fleisch
- Rezensionen
- Short Communications
- A. DAHME, On the measurement of the rigidity of weak pectin gels K21
- L. HEINEVETTER and H . HAHNEMANN, On a capillary suction device with electronic reception of the measured values for detecting the absorption of fluids by powdery swellable substances K23
- INHALTSVERZEICHNIS