Vollständige und umfassende theoretisch-praktische Anweisung der gesammten Kochkunst : : Ein auf dreißigjährige Erfahrung gegründetes Lehr- und Hülfsbuch für die größten herrschaftlichen Tafeln, so wie für die Haushaltungen aller Stände mit besonders lehrreichen Nachweisungen über die für die Kochkunst dargebotenen Natur-Erzeugnisse. / Band 1.
Saved in:
Superior document: | Title is part of eBook package: De Gruyter DGBA Reference Works <1990 |
---|---|
VerfasserIn: | |
Place / Publishing House: | Berlin ;, Boston : : De Gruyter, , [2018] Georg Andreas Reimer Verlag, , [1838] ©1838 |
Year of Publication: | 2018 1838 |
Edition: | Reprint 2018 |
Language: | German |
Series: | Vollständige und umfassende theoretisch-praktische Anweisung der gesammten Kochkunst ;
Band 1 |
Online Access: | |
Physical Description: | 1 online resource (520 p.) |
Tags: |
Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
|
Search Result 1
Participants:
Jungius, L. F., [ VerfasserIn, VerfasserIn ]
Published: [2020];, [1839]
Superior document: Title is part of eBook package: De Gruyter DGBA Reference Works <1990
Links:
Get full text; Get full text; Cover
Published: [2020];, [1839]
Superior document: Title is part of eBook package: De Gruyter DGBA Reference Works <1990
Search Result 2
Participants:
Jungius, L. F., [ VerfasserIn, VerfasserIn ]
Published: [2018];, [1838]
Superior document: Title is part of eBook package: De Gruyter DGBA Reference Works <1990
Links:
Get full text; Get full text; Cover
Published: [2018];, [1838]
Superior document: Title is part of eBook package: De Gruyter DGBA Reference Works <1990