wie wir essen : : Tischkultur | Geschichte, Design und Klima.

Saved in:
Bibliographic Details
:
TeilnehmendeR:
Place / Publishing House:Gottingen : : Vandenhoeck & Ruprecht,, 2021.
©2021.
Year of Publication:2021
Edition:1st ed.
Language:German
Physical Description:1 online resource (222 pages)
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
LEADER 01253nam a22003493i 4500
001 993584578704498
005 20230629230050.0
006 m o d |
007 cr cnu||||||||
008 211214s2021 xx o ||||0 ger d
020 |a 3-205-21382-3 
020 |a 3-205-21381-5 
035 |a (CKB)4950000000281002 
035 |a (MiAaPQ)EBC6749385 
035 |a (Au-PeEL)EBL6749385 
035 |a (OCoLC)1276853508 
035 |a (NjHacI)994950000000281002 
035 |a (EXLCZ)994950000000281002 
040 |a MiAaPQ  |b eng  |e rda  |e pn  |c MiAaPQ  |d MiAaPQ 
050 4 |a HN13  |b .H335 2021 
082 0 4 |a 306.09  |2 23 
100 1 |a Hablesreiter, Martin. 
245 1 0 |a wie wir essen :  |b Tischkultur | Geschichte, Design und Klima. 
246 |a wie wir essen  
250 |a 1st ed. 
264 1 |a Gottingen :  |b Vandenhoeck & Ruprecht,  |c 2021. 
264 4 |c ©2021. 
300 |a 1 online resource (222 pages) 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a computer  |b c  |2 rdamedia 
338 |a online resource  |b cr  |2 rdacarrier 
588 |a Description based on publisher supplied metadata and other sources. 
505 0 |a Cover -- Inhaltsverzeichnis -- Einleitung -- Werkzeuge -- Möbel -- Räume zum Essen -- Kleidung -- Tischkultur undKlima -- Literatur -- Bildverzeichnis -- Projektverzeichnis -- Danksagung. 
650 0 |a Social history. 
776 |z 3-205-21380-7 
700 1 |a Stummerer, Sonja. 
906 |a BOOK 
ADM |b 2023-10-27 01:43:00 Europe/Vienna  |f system  |c marc21  |a 2021-10-30 21:30:48 Europe/Vienna  |g false 
AVE |i Vandenhoeck & Ruprecht Journals  |P Vandenhoeck And Ruprecht Complete  |x https://eu02.alma.exlibrisgroup.com/view/uresolver/43ACC_OEAW/openurl?u.ignore_date_coverage=true&portfolio_pid=5343985580004498&Force_direct=true  |Z 5343985580004498  |b Available  |8 5343985580004498