From kebab to ćevapčići : foodways in (post-)Ottoman Europe / edited by Arkadiusz Blaszczyk and Stefan Rohdewald
Saved in:
Superior document: | Interdisziplinäre Studien zum östlichen Europa Band 6 |
---|---|
HerausgeberIn: | |
VerlegerIn: | |
Place / Publishing House: | Wiesbaden : Harrassowitz Verlag, 2018 |
Year of Publication: | 2018 |
Language: | English |
Series: | Interdisziplinäre Studien zum östlichen Europa
Band 6 |
Subjects: | |
Classification: | 15.70 - Balkanstaaten 15.68 - Türkei 73.50 - Kultureller Wandel |
Online Access: | |
Physical Description: | VI, 305 Seiten; Illustrationen; 24 cm |
Notes: | Enthält Literaturangaben |
Tags: |
Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
|
Similar Items
-
Kulturne paralele : svakodnevna kultura u postsocijalističkom periodu = Kulturni paraleli : vsekidnevnata kultura v postsocialističeskija period / glavni i odgovorni ured. Dragana Radojičić
Published: (2008) -
Götterspeisen / hrsg. vom Historischen Museum der Stadt Wien. [Wiss. Konzept]: Ramesh Kumar Biswas, Siegfried Mattl, Ulrike Davis-Sulikowski
Published: (1997) -
Identität und Kulturtransfer : semiotische Aspekte von Einheit und Wandel sozialer Körper / Hans Petschar (Hg.)
Published: (1993) -
Eurobalkans : Eurobalkans and East European quarterly = Eyrōbalkania
Published: (1994-2000) -
Geschichte der Balkanländer : von der Frühzeit bis zur Gegenwart / Edgar Hösch
by: Hösch, Edgar
Published: (1988)