From kebab to ćevapčići : foodways in (post-)Ottoman Europe / edited by Arkadiusz Blaszczyk and Stefan Rohdewald
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Superior document: | Interdisziplinäre Studien zum östlichen Europa Band 6 |
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HerausgeberIn: | |
VerlegerIn: | |
Place / Publishing House: | Wiesbaden : Harrassowitz Verlag, 2018 |
Year of Publication: | 2018 |
Language: | English |
Series: | Interdisziplinäre Studien zum östlichen Europa
Band 6 |
Subjects: | |
Classification: | 15.70 - Balkanstaaten 15.68 - Türkei 73.50 - Kultureller Wandel |
Online Access: | |
Physical Description: | VI, 305 Seiten; Illustrationen; 24 cm |
Notes: | Enthält Literaturangaben |
Tags: |
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ISBN: | 9783447111072 3447111070 |
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ac_no: | AC15255056 |
Hierarchical level: | Monograph |
Statement of Responsibility: | edited by Arkadiusz Blaszczyk and Stefan Rohdewald |