Ernährungsrelevante Aspekte der Biochemie von Fettsäuren / herausgegeben von Hans-Heinz Emons
Saved in:
Superior document: | Sitzungsberichte der Akademie der Wissenschaften der DDR. N, Mathematik, Naturwissenschaften, Technik 1990, 1 |
---|---|
HerausgeberIn: | |
Place / Publishing House: | Berlin : Akademie-Verlag, 1990 |
Year of Publication: | 1990 |
Language: | German |
Series: | Sitzungsberichte der Akademie der Wissenschaften der DDR. N, Mathematik, Naturwissenschaften, Technik
1990, 1 |
Subjects: | |
Classification: | 44.21 - Ernährung |
Physical Description: | 33 Seiten; Diagramme |
Notes: | Literaturangaben |
Tags: |
Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
|
Similar Items
-
Die Bedeutung freier Fettsäuren für die Regulation der hepatischen Glukoneogenese des Menschen / Dissertant: Harald Stingl
by: Stingl, Harald Alexander
Published: ([2000]) -
Biochemie / Jeremy M. Berg ; John L. Tymoczko ; Lubert Stryer
by: Berg, Jeremy M.
Published: (2003) -
Mechanisms regulating mitochondrial fatty acid oxidation : role of the redox state of the NADH/NAD+ pool and mutual interactions with pyruvate oxidation / Pirjo Latipää
by: Latipää, Pirjo
Published: (1988) -
30 years of the Biochemistry Institute of the University of Wrocław : basic and applied research / [eds.: Aleksandra Kubicz ...]
Published: (1989) -
Hoppe-Seyler's Zeitschrift für physiologische Chemie
Published: (1895-1984)