Lebensmittelwissenschaften und Chemie - ausgewählte Aspekte der Erschließung der Ackerbohne als Lebensmittelrohstoff : [Vortrag vor der Klasse Chemie der AdW der DDR am 22. September 1988]
Saved in:
Superior document: | Sitzungsberichte der Akademie der Wissenschaften der DDR : N 1989,3 |
---|---|
VerfasserIn: | |
Place / Publishing House: | Berlin : Akad.-Verl., 1989 |
Year of Publication: | 1989 |
Language: | German |
Series: | Sitzungsberichte der Akademie der Wissenschaften der DDR : N
1989,3 |
Subjects: | |
Physical Description: | 18 S.; graph. Darst. |
Tags: |
Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
|
Copies
OeAW BAS:IS (Library, Archiv, Collections)
Location: | BAS:IS-Magazine |
Call Numbers: | 80358 |
Call Number | 2nd Call Number | Description | Location | Remarks | Status | Availability | Order |
---|---|---|---|---|---|---|---|
80358 | BAS:IS-Magazine | Loan | Available | Place a Hold |