Prävention der Hypertonie - Natrium in der Nahrung / Österreichisches Bundesinstitut für Gesundheitswesen. Im Auftr. des Bundesministeriums für Gesundheit und Umweltschutz. Von R. Kotzaurek ...
Saved in:
MitwirkendeR: | |
---|---|
Place / Publishing House: | Wien : Österr. Bundesinst. für Gesundheitswesen, 1987 |
Year of Publication: | 1987 |
Language: | German |
Subjects: | |
Physical Description: | 87 S.; graph. Darst. |
Notes: | Zsfassung in engl. u. franz. Sprache. - Literaturverz. S. 73 - 83 |
Tags: |
Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
|
Similar Items
-
A revision of the atomic weights of Sodium and Chlorine / by Theodore William Richards and Roger Clark Wells
by: Richards, Theodore William
Published: (1905) -
Prophylaxe und Rehabilitation : Forschungs- u. Arbeitsergebnisse ; Materialien einer Wissenschaftlichen Konferenz des Hygiene-Instituts der Martin-Luther-Universität Halle-Wittenberg / hrsg. von Gerhard Karsdorf
Published: (1982) -
Spectroscopy of NaNa and NaHg diatomics in high pressure vapours / door Jacob Schlejen
by: Schlejen, Jacob
Published: (1987) -
Nahrung, Chemie und Gesundheit / Hans Neukom
by: Neukom, Hans
Published: (1989) -
Grundlagen der Ernährung : Fundamente des Lebens / von Wilhelm Halden
by: Halden, Wilhelm
Published: (1952)