The Third Food Revolution? : setting the Bronze Age table: common trends in economic and subsistence strategies in Bronze Age Europe : proceedings of the International Workshop "Socio-Environmental Dynamics over the Last 12,000 Years: the Creation of Landscapes III (15th–18th April 2013)" in Kiel / edited by: Jutta Kneisel, Marta Dal Corso, Wiebke Kirleis, Heiko Scholz, Nicole Taylor and Verena Tiedtke ; Graduate School at Kiel University, Human Development in Landscapes

保存先:
書誌詳細
Superior document:Universitätsforschungen zur prähistorischen Archäologie Band 283
VerfasserIn:
HerausgeberIn:
Herausgebendes Organ:
VerlegerIn:
Place / Publishing House:Bonn : Verlag Dr. Rudolf Habelt GmbH, 2015
出版年:2015
言語:English
シリーズ:Universitätsforschungen zur prähistorischen Archäologie Band 283
Human development in landscapes 6
主題:
Classification:15.19 - Vor- und Frühgeschichte
73.25 - Ernährung. Nahrungszubereitung
オンライン・アクセス:
物理的記述:287 Seiten; Illustrationen, Diagramme, Karten; 30 cm
注記:
  • Aus der Graduiertenschule "Human Development in Landscapes" der Universität Kiel
  • Literaturangaben
タグ: タグ追加
タグなし, このレコードへの初めてのタグを付けませんか!
このレコードへの初めてのコメントを付けませんか!
この操作にはログインが必要です