The Third Food Revolution? : setting the Bronze Age table: common trends in economic and subsistence strategies in Bronze Age Europe : proceedings of the International Workshop "Socio-Environmental Dynamics over the Last 12,000 Years: the Creation of Landscapes III (15th–18th April 2013)" in Kiel / edited by: Jutta Kneisel, Marta Dal Corso, Wiebke Kirleis, Heiko Scholz, Nicole Taylor and Verena Tiedtke ; Graduate School at Kiel University, Human Development in Landscapes

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Bibliographic Details
Superior document:Universitätsforschungen zur prähistorischen Archäologie Band 283
VerfasserIn:
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Herausgebendes Organ:
VerlegerIn:
Place / Publishing House:Bonn : Verlag Dr. Rudolf Habelt GmbH, 2015
Year of Publication:2015
Language:English
Series:Universitätsforschungen zur prähistorischen Archäologie Band 283
Human development in landscapes 6
Subjects:
Classification:15.19 - Vor- und Frühgeschichte
73.25 - Ernährung. Nahrungszubereitung
Online Access:
Physical Description:287 Seiten; Illustrationen, Diagramme, Karten; 30 cm
Notes:
  • Aus der Graduiertenschule "Human Development in Landscapes" der Universität Kiel
  • Literaturangaben
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OeAW ÖAI Abt. Prähistorie & Westasien/Nordostafrika-Archäologie 

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