Lebensmittelenzyme in der EU : Herstellung, Anwendungen, Marktsituation und rechtliche Regelungen / Armin Spök ; Markus Proksch

Saved in:
Bibliographic Details
Superior document:Forschungsberichte der Sektion IV / Bundesministerium für Gesundheit, Familie und Jugend 2007,3
VerfasserIn:
Place / Publishing House:Wien : Bundesministerium für Gesundheit, Familie und Jugend, Sektion IV, 2007
Year of Publication:2007
Language:Multiple
Series:Forschungsberichte der Sektion IV / Bundesministerium für Gesundheit, Familie und Jugend 2007,3
Subjects:
Classification:58.34 - Lebensmitteltechnologie
35.74 - Enzyme. Hormone. Vitamine
Online Access:
Physical Description:139 S.; Ill., graph. Darst.; 30 cm
Notes:Literaturverz. S. 91 - 101
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!

Copies

OeAW BAS:IS (Library, Archiv, Collections) 

Location:BAS:IS-Magazine
Call Numbers:90052.2006,3
Call Number 2nd Call Number Description Location Remarks Status Availability Order
90052.2006,3 BAS:IS-Magazine Loan Available  Place a Hold