Lebensmittelenzyme in der EU : Herstellung, Anwendungen, Marktsituation und rechtliche Regelungen / Armin Spök ; Markus Proksch
Saved in:
Superior document: | Forschungsberichte der Sektion IV / Bundesministerium für Gesundheit, Familie und Jugend 2007,3 |
---|---|
VerfasserIn: | |
Place / Publishing House: | Wien : Bundesministerium für Gesundheit, Familie und Jugend, Sektion IV, 2007 |
Year of Publication: | 2007 |
Language: | Multiple |
Series: | Forschungsberichte der Sektion IV / Bundesministerium für Gesundheit, Familie und Jugend
2007,3 |
Subjects: | |
Classification: | 58.34 - Lebensmitteltechnologie 35.74 - Enzyme. Hormone. Vitamine |
Online Access: | |
Physical Description: | 139 S.; Ill., graph. Darst.; 30 cm |
Notes: | Literaturverz. S. 91 - 101 |
Tags: |
Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
|
Copies
OeAW BAS:IS (Library, Archiv, Collections)
Location: | BAS:IS-Magazine |
Call Numbers: | 90052.2006,3 |
Call Number | 2nd Call Number | Description | Location | Remarks | Status | Availability | Order |
---|---|---|---|---|---|---|---|
90052.2006,3 | BAS:IS-Magazine | Loan | Available | Place a Hold |