What Architects Cook Up - Architekten kochen.

A special kind of cookbook based on architecture and cooking

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Bibliographic Details
Superior document:Title is part of eBook package: De Gruyter DGBA Architecture, Design and Arts 2000 - 2014
MitwirkendeR:
Place / Publishing House:München : : DETAIL, , [2013]
©2011
Year of Publication:2013
Edition:4. Aufl.
Language:German
Series:DETAIL Special
Online Access:
Physical Description:1 online resource (161 p.)
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Table of Contents:
  • Frontmatter
  • Inhalt / Content
  • Vorwort / Foreword
  • Vorspeisen / Starters
  • Ingwerwaffeln mit Räucherlachs / Ginger waffles with smoked salmon
  • Torre Z-N-O / Torre Z-N-O
  • Limpurger Mosaik / Limpurg Mosaic
  • Ochsenbrust-Carpaccio mit Grüne-Sauce-Parfait / Beef brisket carpaccio with green sauce parfait
  • Kroepoek-Leuchte / Kroepoek light
  • Orientalische Vorspeisen / Oriental starters
  • Mozzarella-Türme / Mozzarella towers
  • Menü der Gegenwart / Menu of the present
  • Nudeln & Suppen / Noodles & Soups
  • Spaghetti mit gegrillter Paprika / Spaghetti with grilled peppers
  • Parametrische Pasta mit Limettensauce / Parametric pasta with lime sauce
  • Tortellini / Tortellini
  • Yin-und-Yang-Suppe / Yin-and-Yang-Soup
  • Kamo Seiro Soba / Kamo Seiro Soba
  • Sinn und Sinnlichkeit / Sense and sensibility
  • Fisch & Fleisch / Fish & Meat
  • Essen der Elemente / Dinner of the elements
  • Gegrillte Dorade an gedünstetem Gemüse mit gebackenen Kartoffelschiffchen und Zitronen- Butter-Sauce / Grilled sea bream and steamed vegetables with baked potato wedges and lemon-butter sauce
  • Gratinierter Lachs mit Koriander-Kruste / Salmon au gratin in a coriander crust
  • Barsch mit Gemüse und Mungbohnen-Reis / Perch with vegetables and mung bean rice
  • Geschmortes Huhn in 4 Variationen / Braised chicken in 4 variations
  • Lammkarree mit Zucchiniplätzchen / Rack of lamb with courgette biscuits
  • Dekonstruierte Schlachtschüssel / Deconstructed “Schlachtschüssel”
  • Beijing ya waiguo – Peking Ente europäisch / Beijing ya waiguo – Peking duck the European way
  • Wachteln über Berlin / Quails over Berlin
  • Nachspeisen / Desserts
  • Pfirsichblätter-Eis / Peach leaf ice cream
  • Kürbis-Biskuitrolle / Pumpkin Swiss roll
  • Rotwein-Birnen-Strudel / Red wine pear strudel
  • Im Rhabarber-Labor / In the rhubarb laboratory
  • Anhang / Appendix
  • Nachwort / Epilogue
  • Büroprofile / Office profiles
  • Bildnachweis, Impressum / Illustration credits, imprint
  • Backmatter