What Architects Cook Up - Architekten kochen.
A special kind of cookbook based on architecture and cooking
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Superior document: | Title is part of eBook package: De Gruyter DGBA Architecture, Design and Arts 2000 - 2014 |
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MitwirkendeR: | |
Place / Publishing House: | München : : DETAIL, , [2013] ©2011 |
Year of Publication: | 2013 |
Edition: | 4. Aufl. |
Language: | German |
Series: | DETAIL Special
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Online Access: | |
Physical Description: | 1 online resource (161 p.) |
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Table of Contents:
- Frontmatter
- Inhalt / Content
- Vorwort / Foreword
- Vorspeisen / Starters
- Ingwerwaffeln mit Räucherlachs / Ginger waffles with smoked salmon
- Torre Z-N-O / Torre Z-N-O
- Limpurger Mosaik / Limpurg Mosaic
- Ochsenbrust-Carpaccio mit Grüne-Sauce-Parfait / Beef brisket carpaccio with green sauce parfait
- Kroepoek-Leuchte / Kroepoek light
- Orientalische Vorspeisen / Oriental starters
- Mozzarella-Türme / Mozzarella towers
- Menü der Gegenwart / Menu of the present
- Nudeln & Suppen / Noodles & Soups
- Spaghetti mit gegrillter Paprika / Spaghetti with grilled peppers
- Parametrische Pasta mit Limettensauce / Parametric pasta with lime sauce
- Tortellini / Tortellini
- Yin-und-Yang-Suppe / Yin-and-Yang-Soup
- Kamo Seiro Soba / Kamo Seiro Soba
- Sinn und Sinnlichkeit / Sense and sensibility
- Fisch & Fleisch / Fish & Meat
- Essen der Elemente / Dinner of the elements
- Gegrillte Dorade an gedünstetem Gemüse mit gebackenen Kartoffelschiffchen und Zitronen- Butter-Sauce / Grilled sea bream and steamed vegetables with baked potato wedges and lemon-butter sauce
- Gratinierter Lachs mit Koriander-Kruste / Salmon au gratin in a coriander crust
- Barsch mit Gemüse und Mungbohnen-Reis / Perch with vegetables and mung bean rice
- Geschmortes Huhn in 4 Variationen / Braised chicken in 4 variations
- Lammkarree mit Zucchiniplätzchen / Rack of lamb with courgette biscuits
- Dekonstruierte Schlachtschüssel / Deconstructed “Schlachtschüssel”
- Beijing ya waiguo – Peking Ente europäisch / Beijing ya waiguo – Peking duck the European way
- Wachteln über Berlin / Quails over Berlin
- Nachspeisen / Desserts
- Pfirsichblätter-Eis / Peach leaf ice cream
- Kürbis-Biskuitrolle / Pumpkin Swiss roll
- Rotwein-Birnen-Strudel / Red wine pear strudel
- Im Rhabarber-Labor / In the rhubarb laboratory
- Anhang / Appendix
- Nachwort / Epilogue
- Büroprofile / Office profiles
- Bildnachweis, Impressum / Illustration credits, imprint
- Backmatter