Der Moselwein als Getränk und Heilmittel / / Carl Graff.

Saved in:
Bibliographic Details
VerfasserIn:
Place / Publishing House:Berlin ;, Boston : : De Gruyter, , [1821]
©1821
Year of Publication:1821
Edition:Reprint 2022
Language:German
Online Access:
Physical Description:1 online resource (53 p.)
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
id 9783112677445
ctrlnum (DE-B1597)639619
(OCoLC)1353268755
collection bib_alma
record_format marc
spelling Graff, Carl, author. aut http://id.loc.gov/vocabulary/relators/aut
Der Moselwein als Getränk und Heilmittel / Carl Graff.
Reprint 2022
Berlin ; Boston : De Gruyter, [1821]
©1821
1 online resource (53 p.)
text txt rdacontent
computer c rdamedia
online resource cr rdacarrier
text file PDF rda
Frontmatter -- Vorwort -- Einleitung. -- Vaterland und Reben des Moselweins -- Die Hauptbestandtheile des Weines im Allgemeinen -- Die chemischen Bestandtheile des Moselweines -- Terminologie des Moselweines -- Classification des Moselweines -- Zweyte Classe. -- Dritte Classe. Ens, Lieser, Neumagen, Trarbach, Wolf, Enkirch, Kinheim, Croeff, Burg, Tritenhcim, Kesten. -- Rothe Weine. -- Allgemeine Eigenschaften des Moselweines. -- Die Wirkung des Weines überhaupt als Getränk. -- Der Moselwein als Getränk -- Vom Weintrinken des Morgens -- Vom Weintrinkxn über Tische -- Von dem diätetischen Genusse des Weines als Erholungsgctränk. -- Der Moselwein als Heilmittel -- Vom Weinhandel an der Mosel
restricted access http://purl.org/coar/access_right/c_16ec online access with authorization star
Issued also in print.
Mode of access: Internet via World Wide Web.
In German.
Description based on online resource; title from PDF title page (publisher's Web site, viewed 03. Jan 2023)
NON-CLASSIFIABLE. bisacsh
print 9783112677438
https://doi.org/10.1515/9783112677445
https://www.degruyter.com/isbn/9783112677445
Cover https://www.degruyter.com/document/cover/isbn/9783112677445/original
language German
format eBook
author Graff, Carl,
Graff, Carl,
spellingShingle Graff, Carl,
Graff, Carl,
Der Moselwein als Getränk und Heilmittel /
Frontmatter --
Vorwort --
Einleitung. --
Vaterland und Reben des Moselweins --
Die Hauptbestandtheile des Weines im Allgemeinen --
Die chemischen Bestandtheile des Moselweines --
Terminologie des Moselweines --
Classification des Moselweines --
Zweyte Classe. --
Dritte Classe. Ens, Lieser, Neumagen, Trarbach, Wolf, Enkirch, Kinheim, Croeff, Burg, Tritenhcim, Kesten. --
Rothe Weine. --
Allgemeine Eigenschaften des Moselweines. --
Die Wirkung des Weines überhaupt als Getränk. --
Der Moselwein als Getränk --
Vom Weintrinken des Morgens --
Vom Weintrinkxn über Tische --
Von dem diätetischen Genusse des Weines als Erholungsgctränk. --
Der Moselwein als Heilmittel --
Vom Weinhandel an der Mosel
author_facet Graff, Carl,
Graff, Carl,
author_variant c g cg
c g cg
author_role VerfasserIn
VerfasserIn
author_sort Graff, Carl,
title Der Moselwein als Getränk und Heilmittel /
title_full Der Moselwein als Getränk und Heilmittel / Carl Graff.
title_fullStr Der Moselwein als Getränk und Heilmittel / Carl Graff.
title_full_unstemmed Der Moselwein als Getränk und Heilmittel / Carl Graff.
title_auth Der Moselwein als Getränk und Heilmittel /
title_alt Frontmatter --
Vorwort --
Einleitung. --
Vaterland und Reben des Moselweins --
Die Hauptbestandtheile des Weines im Allgemeinen --
Die chemischen Bestandtheile des Moselweines --
Terminologie des Moselweines --
Classification des Moselweines --
Zweyte Classe. --
Dritte Classe. Ens, Lieser, Neumagen, Trarbach, Wolf, Enkirch, Kinheim, Croeff, Burg, Tritenhcim, Kesten. --
Rothe Weine. --
Allgemeine Eigenschaften des Moselweines. --
Die Wirkung des Weines überhaupt als Getränk. --
Der Moselwein als Getränk --
Vom Weintrinken des Morgens --
Vom Weintrinkxn über Tische --
Von dem diätetischen Genusse des Weines als Erholungsgctränk. --
Der Moselwein als Heilmittel --
Vom Weinhandel an der Mosel
title_new Der Moselwein als Getränk und Heilmittel /
title_sort der moselwein als getränk und heilmittel /
publisher De Gruyter,
publishDate 1821
physical 1 online resource (53 p.)
Issued also in print.
edition Reprint 2022
contents Frontmatter --
Vorwort --
Einleitung. --
Vaterland und Reben des Moselweins --
Die Hauptbestandtheile des Weines im Allgemeinen --
Die chemischen Bestandtheile des Moselweines --
Terminologie des Moselweines --
Classification des Moselweines --
Zweyte Classe. --
Dritte Classe. Ens, Lieser, Neumagen, Trarbach, Wolf, Enkirch, Kinheim, Croeff, Burg, Tritenhcim, Kesten. --
Rothe Weine. --
Allgemeine Eigenschaften des Moselweines. --
Die Wirkung des Weines überhaupt als Getränk. --
Der Moselwein als Getränk --
Vom Weintrinken des Morgens --
Vom Weintrinkxn über Tische --
Von dem diätetischen Genusse des Weines als Erholungsgctränk. --
Der Moselwein als Heilmittel --
Vom Weinhandel an der Mosel
isbn 9783112677445
9783112677438
url https://doi.org/10.1515/9783112677445
https://www.degruyter.com/isbn/9783112677445
https://www.degruyter.com/document/cover/isbn/9783112677445/original
illustrated Not Illustrated
doi_str_mv 10.1515/9783112677445
oclc_num 1353268755
work_keys_str_mv AT graffcarl dermoselweinalsgetrankundheilmittel
AT graffcarl moselweinalsgetrankundheilmittel
status_str n
ids_txt_mv (DE-B1597)639619
(OCoLC)1353268755
carrierType_str_mv cr
is_hierarchy_title Der Moselwein als Getränk und Heilmittel /
_version_ 1770178861273710592
fullrecord <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?><collection xmlns="http://www.loc.gov/MARC21/slim"><record><leader>02604nam a22005535i 4500</leader><controlfield tag="001">9783112677445</controlfield><controlfield tag="003">DE-B1597</controlfield><controlfield tag="005">20230103011142.0</controlfield><controlfield tag="006">m|||||o||d||||||||</controlfield><controlfield tag="007">cr || ||||||||</controlfield><controlfield tag="008">230103t18211821gw fo d z ger d</controlfield><datafield tag="020" ind1=" " ind2=" "><subfield code="a">9783112677445</subfield></datafield><datafield tag="024" ind1="7" ind2=" "><subfield code="a">10.1515/9783112677445</subfield><subfield code="2">doi</subfield></datafield><datafield tag="035" ind1=" " ind2=" "><subfield code="a">(DE-B1597)639619</subfield></datafield><datafield tag="035" ind1=" " ind2=" "><subfield code="a">(OCoLC)1353268755</subfield></datafield><datafield tag="040" ind1=" " ind2=" "><subfield code="a">DE-B1597</subfield><subfield code="b">eng</subfield><subfield code="c">DE-B1597</subfield><subfield code="e">rda</subfield></datafield><datafield tag="041" ind1="0" ind2=" "><subfield code="a">ger</subfield></datafield><datafield tag="044" ind1=" " ind2=" "><subfield code="a">gw</subfield><subfield code="c">DE</subfield></datafield><datafield tag="072" ind1=" " ind2="7"><subfield code="a">NON000000</subfield><subfield code="2">bisacsh</subfield></datafield><datafield tag="100" ind1="1" ind2=" "><subfield code="a">Graff, Carl, </subfield><subfield code="e">author.</subfield><subfield code="4">aut</subfield><subfield code="4">http://id.loc.gov/vocabulary/relators/aut</subfield></datafield><datafield tag="245" ind1="1" ind2="4"><subfield code="a">Der Moselwein als Getränk und Heilmittel /</subfield><subfield code="c">Carl Graff.</subfield></datafield><datafield tag="250" ind1=" " ind2=" "><subfield code="a">Reprint 2022</subfield></datafield><datafield tag="264" ind1=" " ind2="1"><subfield code="a">Berlin ;</subfield><subfield code="a">Boston : </subfield><subfield code="b">De Gruyter, </subfield><subfield code="c">[1821]</subfield></datafield><datafield tag="264" ind1=" " ind2="4"><subfield code="c">©1821</subfield></datafield><datafield tag="300" ind1=" " ind2=" "><subfield code="a">1 online resource (53 p.)</subfield></datafield><datafield tag="336" ind1=" " ind2=" "><subfield code="a">text</subfield><subfield code="b">txt</subfield><subfield code="2">rdacontent</subfield></datafield><datafield tag="337" ind1=" " ind2=" "><subfield code="a">computer</subfield><subfield code="b">c</subfield><subfield code="2">rdamedia</subfield></datafield><datafield tag="338" ind1=" " ind2=" "><subfield code="a">online resource</subfield><subfield code="b">cr</subfield><subfield code="2">rdacarrier</subfield></datafield><datafield tag="347" ind1=" " ind2=" "><subfield code="a">text file</subfield><subfield code="b">PDF</subfield><subfield code="2">rda</subfield></datafield><datafield tag="505" ind1="0" ind2="0"><subfield code="t">Frontmatter -- </subfield><subfield code="t">Vorwort -- </subfield><subfield code="t">Einleitung. -- </subfield><subfield code="t">Vaterland und Reben des Moselweins -- </subfield><subfield code="t">Die Hauptbestandtheile des Weines im Allgemeinen -- </subfield><subfield code="t">Die chemischen Bestandtheile des Moselweines -- </subfield><subfield code="t">Terminologie des Moselweines -- </subfield><subfield code="t">Classification des Moselweines -- </subfield><subfield code="t">Zweyte Classe. -- </subfield><subfield code="t">Dritte Classe. Ens, Lieser, Neumagen, Trarbach, Wolf, Enkirch, Kinheim, Croeff, Burg, Tritenhcim, Kesten. -- </subfield><subfield code="t">Rothe Weine. -- </subfield><subfield code="t">Allgemeine Eigenschaften des Moselweines. -- </subfield><subfield code="t">Die Wirkung des Weines überhaupt als Getränk. -- </subfield><subfield code="t">Der Moselwein als Getränk -- </subfield><subfield code="t">Vom Weintrinken des Morgens -- </subfield><subfield code="t">Vom Weintrinkxn über Tische -- </subfield><subfield code="t">Von dem diätetischen Genusse des Weines als Erholungsgctränk. -- </subfield><subfield code="t">Der Moselwein als Heilmittel -- </subfield><subfield code="t">Vom Weinhandel an der Mosel</subfield></datafield><datafield tag="506" ind1="0" ind2=" "><subfield code="a">restricted access</subfield><subfield code="u">http://purl.org/coar/access_right/c_16ec</subfield><subfield code="f">online access with authorization</subfield><subfield code="2">star</subfield></datafield><datafield tag="530" ind1=" " ind2=" "><subfield code="a">Issued also in print.</subfield></datafield><datafield tag="538" ind1=" " ind2=" "><subfield code="a">Mode of access: Internet via World Wide Web.</subfield></datafield><datafield tag="546" ind1=" " ind2=" "><subfield code="a">In German.</subfield></datafield><datafield tag="588" ind1="0" ind2=" "><subfield code="a">Description based on online resource; title from PDF title page (publisher's Web site, viewed 03. Jan 2023)</subfield></datafield><datafield tag="650" ind1=" " ind2="7"><subfield code="a">NON-CLASSIFIABLE.</subfield><subfield code="2">bisacsh</subfield></datafield><datafield tag="776" ind1="0" ind2=" "><subfield code="c">print</subfield><subfield code="z">9783112677438</subfield></datafield><datafield tag="856" ind1="4" ind2="0"><subfield code="u">https://doi.org/10.1515/9783112677445</subfield></datafield><datafield tag="856" ind1="4" ind2="0"><subfield code="u">https://www.degruyter.com/isbn/9783112677445</subfield></datafield><datafield tag="856" ind1="4" ind2="2"><subfield code="3">Cover</subfield><subfield code="u">https://www.degruyter.com/document/cover/isbn/9783112677445/original</subfield></datafield><datafield tag="912" ind1=" " ind2=" "><subfield code="a">EBA_BACKALL</subfield></datafield><datafield tag="912" ind1=" " ind2=" "><subfield code="a">EBA_DGALL</subfield></datafield><datafield tag="912" ind1=" " ind2=" "><subfield code="a">EBA_EBKALL</subfield></datafield><datafield tag="912" ind1=" " ind2=" "><subfield code="a">EBA_SSHALL</subfield></datafield><datafield tag="912" ind1=" " ind2=" "><subfield code="a">EBA_STMALL</subfield></datafield><datafield tag="912" ind1=" " ind2=" "><subfield code="a">GBV-deGruyter-alles</subfield></datafield><datafield tag="912" ind1=" " ind2=" "><subfield code="a">PDA11SSHE</subfield></datafield><datafield tag="912" ind1=" " ind2=" "><subfield code="a">PDA12STME</subfield></datafield><datafield tag="912" ind1=" " ind2=" "><subfield code="a">PDA5EBK</subfield></datafield></record></collection>