Anleitung zur Aufzucht, Erhaltung und Benutzung der Schafe / / E. Ockel.

Saved in:
Bibliographic Details
Superior document:Title is part of eBook package: De Gruyter DGBA Business and Economics <1990
VerfasserIn:
Place / Publishing House:Berlin ;, Boston : : De Gruyter, , [2021]
Veit & Comp., , [1846]
©1846
Year of Publication:2021
1846
Edition:Reprint 2019
Language:German
Online Access:
Physical Description:1 online resource (192 p.) :; 8 Falttaf.
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
Table of Contents:
  • Frontmatter
  • Vorrede
  • Inhalt
  • Einleitung
  • Die Frankenfelder Stammschäferei
  • I. Von der Ernährung der Schafe auf der Weide
  • II. Von der Winterfütterung der Schafe
  • III. Das Hatten von Hunden
  • IV. Ueber die wichtigsten Krankheiten -er Schafe und ihre Heilung.
  • V. Bon der Züchtung der Schafe
  • VI. Von der Wäsche der Schafe
  • VII. Bon der Schur der Schafe
  • VIII. Ueber das Dienst-Verhältniß des Schäfers
  • IX. Anhang
  • Register