Biochemie der Ernährung / / Ermin Welzl.

Saved in:
Bibliographic Details
Superior document:Title is part of eBook package: De Gruyter DGBA Reference Works <1990
VerfasserIn:
MitwirkendeR:
Place / Publishing House:Berlin ;, Boston : : De Gruyter, , [2011]
©1985
Year of Publication:2011
Edition:Reprint 2011
Language:German
Online Access:
Physical Description:1 online resource (375 p.) :; Zahlr. Abb.
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
id 9783110854312
ctrlnum (DE-B1597)53282
(OCoLC)979762084
collection bib_alma
record_format marc
spelling Welzl, Ermin, author. aut http://id.loc.gov/vocabulary/relators/aut
Biochemie der Ernährung / Ermin Welzl.
Reprint 2011
Berlin ; Boston : De Gruyter, [2011]
©1985
1 online resource (375 p.) : Zahlr. Abb.
text txt rdacontent
computer c rdamedia
online resource cr rdacarrier
text file PDF rda
i-iv -- Vorwort -- Maßeinheiten -- Inhaltsverzeichnis -- 1. Ernährung – Allgemeines -- 2. Pflanzliche Nahrungsmittel -- 3. Böden, Dünger, Pflanzenhormone, Biocide -- 4. Pilze (Fungi) -- 5. Tierische Nahrungsmitte -- 6. Essentielle Nahrungsbestandteile -- 7. Getränke -- 8. Gewürze -- 9. Lebensmittelfarben und -farbstoffe -- 10. Konservierung der Nahrungsmittel -- 11. Verwertung der Nahrungsmittel durch den menschlichen Organismus -- 12. Lebensmittelgifte – Schadstoffe – Entgiftungsmechanismen -- 13. Katalysatoren -- Sachregister -- 377-378
restricted access http://purl.org/coar/access_right/c_16ec online access with authorization star
Issued also in print.
Mode of access: Internet via World Wide Web.
In German.
Description based on online resource; title from PDF title page (publisher's Web site, viewed 01. Dez 2022)
Biochemistry.
Metabolism.
Nutrition.
REFERENCE / General. bisacsh
Welzl, Ermin, contributor. ctb https://id.loc.gov/vocabulary/relators/ctb
Title is part of eBook package: De Gruyter DGBA Reference Works <1990 9783110637342 ZDB-23-GRW
print 9783110096057
https://doi.org/10.1515/9783110854312
https://www.degruyter.com/isbn/9783110854312
Cover https://www.degruyter.com/document/cover/isbn/9783110854312/original
language German
format eBook
author Welzl, Ermin,
Welzl, Ermin,
spellingShingle Welzl, Ermin,
Welzl, Ermin,
Biochemie der Ernährung /
i-iv --
Vorwort --
Maßeinheiten --
Inhaltsverzeichnis --
1. Ernährung – Allgemeines --
2. Pflanzliche Nahrungsmittel --
3. Böden, Dünger, Pflanzenhormone, Biocide --
4. Pilze (Fungi) --
5. Tierische Nahrungsmitte --
6. Essentielle Nahrungsbestandteile --
7. Getränke --
8. Gewürze --
9. Lebensmittelfarben und -farbstoffe --
10. Konservierung der Nahrungsmittel --
11. Verwertung der Nahrungsmittel durch den menschlichen Organismus --
12. Lebensmittelgifte – Schadstoffe – Entgiftungsmechanismen --
13. Katalysatoren --
Sachregister --
377-378
author_facet Welzl, Ermin,
Welzl, Ermin,
Welzl, Ermin,
Welzl, Ermin,
author_variant e w ew
e w ew
author_role VerfasserIn
VerfasserIn
author2 Welzl, Ermin,
Welzl, Ermin,
author2_variant e w ew
e w ew
author2_role MitwirkendeR
MitwirkendeR
author_sort Welzl, Ermin,
title Biochemie der Ernährung /
title_full Biochemie der Ernährung / Ermin Welzl.
title_fullStr Biochemie der Ernährung / Ermin Welzl.
title_full_unstemmed Biochemie der Ernährung / Ermin Welzl.
title_auth Biochemie der Ernährung /
title_alt i-iv --
Vorwort --
Maßeinheiten --
Inhaltsverzeichnis --
1. Ernährung – Allgemeines --
2. Pflanzliche Nahrungsmittel --
3. Böden, Dünger, Pflanzenhormone, Biocide --
4. Pilze (Fungi) --
5. Tierische Nahrungsmitte --
6. Essentielle Nahrungsbestandteile --
7. Getränke --
8. Gewürze --
9. Lebensmittelfarben und -farbstoffe --
10. Konservierung der Nahrungsmittel --
11. Verwertung der Nahrungsmittel durch den menschlichen Organismus --
12. Lebensmittelgifte – Schadstoffe – Entgiftungsmechanismen --
13. Katalysatoren --
Sachregister --
377-378
title_new Biochemie der Ernährung /
title_sort biochemie der ernährung /
publisher De Gruyter,
publishDate 2011
physical 1 online resource (375 p.) : Zahlr. Abb.
Issued also in print.
edition Reprint 2011
contents i-iv --
Vorwort --
Maßeinheiten --
Inhaltsverzeichnis --
1. Ernährung – Allgemeines --
2. Pflanzliche Nahrungsmittel --
3. Böden, Dünger, Pflanzenhormone, Biocide --
4. Pilze (Fungi) --
5. Tierische Nahrungsmitte --
6. Essentielle Nahrungsbestandteile --
7. Getränke --
8. Gewürze --
9. Lebensmittelfarben und -farbstoffe --
10. Konservierung der Nahrungsmittel --
11. Verwertung der Nahrungsmittel durch den menschlichen Organismus --
12. Lebensmittelgifte – Schadstoffe – Entgiftungsmechanismen --
13. Katalysatoren --
Sachregister --
377-378
isbn 9783110854312
9783110637342
9783110096057
url https://doi.org/10.1515/9783110854312
https://www.degruyter.com/isbn/9783110854312
https://www.degruyter.com/document/cover/isbn/9783110854312/original
illustrated Not Illustrated
doi_str_mv 10.1515/9783110854312
oclc_num 979762084
work_keys_str_mv AT welzlermin biochemiederernahrung
status_str n
ids_txt_mv (DE-B1597)53282
(OCoLC)979762084
carrierType_str_mv cr
hierarchy_parent_title Title is part of eBook package: De Gruyter DGBA Reference Works <1990
is_hierarchy_title Biochemie der Ernährung /
container_title Title is part of eBook package: De Gruyter DGBA Reference Works <1990
author2_original_writing_str_mv noLinkedField
noLinkedField
_version_ 1770177916867444736
fullrecord <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?><collection xmlns="http://www.loc.gov/MARC21/slim"><record><leader>02788nam a22006135i 4500</leader><controlfield tag="001">9783110854312</controlfield><controlfield tag="003">DE-B1597</controlfield><controlfield tag="005">20221201113901.0</controlfield><controlfield tag="006">m|||||o||d||||||||</controlfield><controlfield tag="007">cr || ||||||||</controlfield><controlfield tag="008">221201t20111985gw fo d z ger d</controlfield><datafield tag="020" ind1=" " ind2=" "><subfield code="a">9783110854312</subfield></datafield><datafield tag="024" ind1="7" ind2=" "><subfield code="a">10.1515/9783110854312</subfield><subfield code="2">doi</subfield></datafield><datafield tag="035" ind1=" " ind2=" "><subfield code="a">(DE-B1597)53282</subfield></datafield><datafield tag="035" ind1=" " ind2=" "><subfield code="a">(OCoLC)979762084</subfield></datafield><datafield tag="040" ind1=" " ind2=" "><subfield code="a">DE-B1597</subfield><subfield code="b">eng</subfield><subfield code="c">DE-B1597</subfield><subfield code="e">rda</subfield></datafield><datafield tag="041" ind1="0" ind2=" "><subfield code="a">ger</subfield></datafield><datafield tag="044" ind1=" " ind2=" "><subfield code="a">gw</subfield><subfield code="c">DE</subfield></datafield><datafield tag="072" ind1=" " ind2="7"><subfield code="a">REF000000</subfield><subfield code="2">bisacsh</subfield></datafield><datafield tag="084" ind1=" " ind2=" "><subfield code="a">WX 1054</subfield><subfield code="2">rvk</subfield><subfield code="0">(DE-625)rvk/152164:13428</subfield></datafield><datafield tag="100" ind1="1" ind2=" "><subfield code="a">Welzl, Ermin, </subfield><subfield code="e">author.</subfield><subfield code="4">aut</subfield><subfield code="4">http://id.loc.gov/vocabulary/relators/aut</subfield></datafield><datafield tag="245" ind1="1" ind2="0"><subfield code="a">Biochemie der Ernährung /</subfield><subfield code="c">Ermin Welzl.</subfield></datafield><datafield tag="250" ind1=" " ind2=" "><subfield code="a">Reprint 2011</subfield></datafield><datafield tag="264" ind1=" " ind2="1"><subfield code="a">Berlin ;</subfield><subfield code="a">Boston : </subfield><subfield code="b">De Gruyter, </subfield><subfield code="c">[2011]</subfield></datafield><datafield tag="264" ind1=" " ind2="4"><subfield code="c">©1985</subfield></datafield><datafield tag="300" ind1=" " ind2=" "><subfield code="a">1 online resource (375 p.) :</subfield><subfield code="b">Zahlr. Abb.</subfield></datafield><datafield tag="336" ind1=" " ind2=" "><subfield code="a">text</subfield><subfield code="b">txt</subfield><subfield code="2">rdacontent</subfield></datafield><datafield tag="337" ind1=" " ind2=" "><subfield code="a">computer</subfield><subfield code="b">c</subfield><subfield code="2">rdamedia</subfield></datafield><datafield tag="338" ind1=" " ind2=" "><subfield code="a">online resource</subfield><subfield code="b">cr</subfield><subfield code="2">rdacarrier</subfield></datafield><datafield tag="347" ind1=" " ind2=" "><subfield code="a">text file</subfield><subfield code="b">PDF</subfield><subfield code="2">rda</subfield></datafield><datafield tag="505" ind1="0" ind2="0"><subfield code="t">i-iv -- </subfield><subfield code="t">Vorwort -- </subfield><subfield code="t">Maßeinheiten -- </subfield><subfield code="t">Inhaltsverzeichnis -- </subfield><subfield code="t">1. Ernährung – Allgemeines -- </subfield><subfield code="t">2. Pflanzliche Nahrungsmittel -- </subfield><subfield code="t">3. Böden, Dünger, Pflanzenhormone, Biocide -- </subfield><subfield code="t">4. Pilze (Fungi) -- </subfield><subfield code="t">5. Tierische Nahrungsmitte -- </subfield><subfield code="t">6. Essentielle Nahrungsbestandteile -- </subfield><subfield code="t">7. Getränke -- </subfield><subfield code="t">8. Gewürze -- </subfield><subfield code="t">9. Lebensmittelfarben und -farbstoffe -- </subfield><subfield code="t">10. Konservierung der Nahrungsmittel -- </subfield><subfield code="t">11. Verwertung der Nahrungsmittel durch den menschlichen Organismus -- </subfield><subfield code="t">12. Lebensmittelgifte – Schadstoffe – Entgiftungsmechanismen -- </subfield><subfield code="t">13. Katalysatoren -- </subfield><subfield code="t">Sachregister -- </subfield><subfield code="t">377-378</subfield></datafield><datafield tag="506" ind1="0" ind2=" "><subfield code="a">restricted access</subfield><subfield code="u">http://purl.org/coar/access_right/c_16ec</subfield><subfield code="f">online access with authorization</subfield><subfield code="2">star</subfield></datafield><datafield tag="530" ind1=" " ind2=" "><subfield code="a">Issued also in print.</subfield></datafield><datafield tag="538" ind1=" " ind2=" "><subfield code="a">Mode of access: Internet via World Wide Web.</subfield></datafield><datafield tag="546" ind1=" " ind2=" "><subfield code="a">In German.</subfield></datafield><datafield tag="588" ind1="0" ind2=" "><subfield code="a">Description based on online resource; title from PDF title page (publisher's Web site, viewed 01. Dez 2022)</subfield></datafield><datafield tag="650" ind1=" " ind2="0"><subfield code="a">Biochemistry.</subfield></datafield><datafield tag="650" ind1=" " ind2="0"><subfield code="a">Metabolism.</subfield></datafield><datafield tag="650" ind1=" " ind2="0"><subfield code="a">Nutrition.</subfield></datafield><datafield tag="650" ind1=" " ind2="7"><subfield code="a">REFERENCE / General.</subfield><subfield code="2">bisacsh</subfield></datafield><datafield tag="700" ind1="1" ind2=" "><subfield code="a">Welzl, Ermin, </subfield><subfield code="e">contributor.</subfield><subfield code="4">ctb</subfield><subfield code="4">https://id.loc.gov/vocabulary/relators/ctb</subfield></datafield><datafield tag="773" ind1="0" ind2="8"><subfield code="i">Title is part of eBook package:</subfield><subfield code="d">De Gruyter</subfield><subfield code="t">DGBA Reference Works &lt;1990</subfield><subfield code="z">9783110637342</subfield><subfield code="o">ZDB-23-GRW</subfield></datafield><datafield tag="776" ind1="0" ind2=" "><subfield code="c">print</subfield><subfield code="z">9783110096057</subfield></datafield><datafield tag="856" ind1="4" ind2="0"><subfield code="u">https://doi.org/10.1515/9783110854312</subfield></datafield><datafield tag="856" ind1="4" ind2="0"><subfield code="u">https://www.degruyter.com/isbn/9783110854312</subfield></datafield><datafield tag="856" ind1="4" ind2="2"><subfield code="3">Cover</subfield><subfield code="u">https://www.degruyter.com/document/cover/isbn/9783110854312/original</subfield></datafield><datafield tag="912" ind1=" " ind2=" "><subfield code="a">EBA_BACKALL</subfield></datafield><datafield tag="912" ind1=" " ind2=" "><subfield code="a">EBA_DGALL</subfield></datafield><datafield tag="912" ind1=" " ind2=" "><subfield code="a">EBA_EBKALL</subfield></datafield><datafield tag="912" ind1=" " ind2=" "><subfield code="a">EBA_STMALL</subfield></datafield><datafield tag="912" ind1=" " ind2=" "><subfield code="a">GBV-deGruyter-alles</subfield></datafield><datafield tag="912" ind1=" " ind2=" "><subfield code="a">PDA12STME</subfield></datafield><datafield tag="912" ind1=" " ind2=" "><subfield code="a">PDA5EBK</subfield></datafield><datafield tag="912" ind1=" " ind2=" "><subfield code="a">ZDB-23-GRW</subfield><subfield code="b">1990</subfield></datafield></record></collection>