Das Fleisch der Republik : : Ein Lebensmittel und die Entstehung der modernen Landwirtschaft in Westdeutschland 1950–1990 / / Karl Christian Führer.
Karl Christian Führer examines the origins of modern, high-performance agriculture in West Germany. As he clearly demonstrates, "intensive animal farming" was primarily a response from farmers to the new demands being placed on them by consumers, retail, and processing operations. By looki...
Saved in:
Superior document: | Title is part of eBook package: De Gruyter DG Plus DeG Package 2022 Part 1 |
---|---|
VerfasserIn: | |
Place / Publishing House: | München ;, Wien : : De Gruyter Oldenbourg, , [2022] ©2022 |
Year of Publication: | 2022 |
Language: | German |
Series: | Quellen und Darstellungen zur Zeitgeschichte ,
133 |
Online Access: | |
Physical Description: | 1 online resource (VII, 521 p.) |
Tags: |
Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
|
Similar Items
-
Gewerkschaftsmacht und ihre Grenzen : Die ÖTV und ihr Vorsitzender Heinz Kluncker 1964-1982 / Karl Christian Führer
by: Führer, Karl Christian
Published: (2017) -
Gewerkschaftsmacht und ihre Grenzen : : Die ÖTV und ihr Vorsitzender Heinz Kluncker 1964-1982.
by: Führer, Karl Christian.
Published: (2017.) -
Handbuch der chirurgischen Anatomie. / XXII Kupfertafeln.
by: Führer, F.,
Published: ([2022]) -
Handbuch der chirurgischen Anatomie. / Band 2 / / F. Führer.
by: Führer, F.,
Published: ([2019]) -
Handbuch der chirurgischen Anatomie.
by: Führer, F.,
Published: ([2023])