Ancient food technology / by Robert I. Curtis
Saved in:
Superior document: | Technology and change in history 5 |
---|---|
VerfasserIn: | |
Place / Publishing House: | Leiden [u.a.] : Brill, 2001 |
Year of Publication: | 2001 |
Language: | English |
Series: | Technology and change in history
5 |
Subjects: | |
Classification: | 15.19 - Vor- und Frühgeschichte 58.01 - Geschichte der Chemischen Technik 58.34 - Lebensmitteltechnologie 15.25 - Alte Geschichte |
Physical Description: | XXX, 478, [32] S.; zahlr. Ill., Kt. |
Notes: | Literaturverz. S. [435] - 465 |
Tags: |
Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
|
Similar Items
-
Aus Lehre und Forschung auf dem Gebiet der Lebensmitteltechnologie : [Veröffentlichung der Humboldt-Universität zu Berlin ]
Published: (1990) -
Lebensmittelenzyme in der EU : Herstellung, Anwendungen, Marktsituation und rechtliche Regelungen / Armin Spök ; Markus Proksch
by: Spök, Armin
Published: (2007) -
Beyond history : the methods of prehistory / Bruce G. Trigger
by: Trigger, Bruce G.
Published: (1968) -
Ur- und Frühgeschichte Polens / Witold Hensel
Published: (1974) -
La naissance de la Pologne / Witold Hensel
by: Hensel, Witold
Published: (1966)