Biologische Brauerei-Betriebs-Kontrolle : : Allgemein-botanische Grundlagen, Pilzkunde und Hefereinzucht / / H. Heller.

Saved in:
Bibliographic Details
Superior document:Title is part of eBook package: De Gruyter DGBA Physical Sciences <1990
VerfasserIn:
Place / Publishing House:Berlin ;, Boston : : Oldenbourg Wissenschaftsverlag, , [2019]
©1931
Year of Publication:2019
Edition:3. Aufl. Reprint 2019
Language:German
Online Access:
Physical Description:1 online resource (XI, 167 p.)
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
Table of Contents:
  • Frontmatter
  • VORWORT
  • INHALT
  • Einleitung
  • I. Das Mikroskop
  • II. Botanische Grundlagen zur Betriebskontrolle
  • III. Mikroskopische Übungen an Rohmaterialien und Hilfsstoffen
  • IV. Pilzkunde
  • V. Die biologische Betriebskontrolle
  • VI. Reinkultur der Pilze
  • VII. Der Hefereinzuchtapparat
  • SACHREGISTER
  • Backmatter