Wasser : : Untersuchung, Beurteilung, Aufbereitung, Chemie, Bakteriologie, Biologie / / Karl Höll; hrsg. von Helmut Peter.

Saved in:
Bibliographic Details
Superior document:Title is part of eBook package: De Gruyter DGBA Reference Works <1990
VerfasserIn:
MitwirkendeR:
HerausgeberIn:
Place / Publishing House:Berlin ;, Boston : : De Gruyter, , [2013]
©1970
Year of Publication:2013
Edition:5., völlig neubearb. und erw. Aufl. Reprint 2013
Language:German
Online Access:
Physical Description:1 online resource (423 p.)
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
Table of Contents:
  • Frontmatter
  • VORWORT ZUR 5. AUFLAGE
  • VORWORT ZUR 4. AUFLAGE
  • INHALTSÜBERSICHT
  • ABKÜRZUNGEN
  • 1. TEIL. Chemie des Wassers Untersuchung · Beurteilung · Aufbereitung
  • 2. TEIL. Bakteriologie des Trinkwassers
  • 3. TEIL. Biologie des Wassers
  • Sachregister
  • Backmatter