Anleitung zur praktisch-ökonomischen Fabrikation des Zuckers und eines brauchbaren Syrups aus den Runkelrüben / / Sigismund Friedrich Hermbstädt.

Saved in:
Bibliographic Details
Superior document:Title is part of eBook package: De Gruyter DGBA Business and Economics <1990
VerfasserIn:
Place / Publishing House:Berlin ;, Boston : : De Gruyter, , [2023]
Königliche Realschulbuchhandlung, , [1814]
©1814
Year of Publication:2023
1814
Edition:2. verm. u. verb. Aufl. Reprint 2020
Language:German
Online Access:
Physical Description:1 online resource (361 p.) :; 5 gefalt. Taf.
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
Description
Other title:Frontmatter --
Inhalt --
Vorbericht zur ersten Ausgabe. --
Vorbericht zur zweiten Auflage. --
Einleitung. --
Erster Abschnitt --
Zweiter Abschnitt --
Dritter Abschnitt --
Vierter Abschnitt. --
Fünfter Abschnitt --
Sechster Abschnitt --
Siebenter Abschnitt --
Achter Abschnitt --
Neunter Abschnitt --
Zehnter Abschnitt --
Eilfter Abschnitt --
Zwölfter Abschnitt --
Dreijehnter Abschnitt --
Vierzehnter Abschnitt --
Funfzehnter Abschnitt --
Zweite Abtheilung --
Vierter Abschnitt --
Tafeln
Format:Mode of access: Internet via World Wide Web.
ISBN:9783111461267
9783110635713
DOI:10.1515/9783111461267
Access:restricted access
Hierarchical level:Monograph
Statement of Responsibility: Sigismund Friedrich Hermbstädt.