Nahrungsmittelallergene : : Charakteristika und Wirkungsweisen / / Dagmar Kreft, Ralf Bauer, Roland Goerlich.

Saved in:
Bibliographic Details
Superior document:Title is part of eBook package: De Gruyter DGBA Medicine and Life Sciences 1990 - 1999
VerfasserIn:
:
Place / Publishing House:Berlin ;, Boston : : De Gruyter, , [2013]
©1995
Year of Publication:2013
Edition:1995. Reprint 2013
Language:German
Online Access:
Physical Description:1 online resource (269 p.) :; Zahlr. Abb. u. Tab.
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
Table of Contents:
  • Frontmatter
  • Vorwort
  • Inhalt
  • 1. Einleitung
  • 2. Immunologische Grundlagen
  • 3. Das gastrointestinale Immunsystem
  • 4. Die Nahrungsmittelallergie
  • 5. Pathomechanismus der Allergie vom Soforttyp (Typ I)
  • 6. Nahrungsmittelallergene
  • 7. Nahrungsmittelallergene tierischen Ursprungs
  • 8. Nahrungsmittelallergene pflanzlichen Ursprungs
  • 9. Diskussion
  • 10. Schlußfolgerung
  • 11. Literaturverzeichnis