Nahrungsmittelallergene : : Charakteristika und Wirkungsweisen / / Dagmar Kreft, Ralf Bauer, Roland Goerlich.

Saved in:
Bibliographic Details
Superior document:Title is part of eBook package: De Gruyter DGBA Medicine and Life Sciences 1990 - 1999
VerfasserIn:
:
Place / Publishing House:Berlin ;, Boston : : De Gruyter, , [2013]
©1995
Year of Publication:2013
Edition:1995. Reprint 2013
Language:German
Online Access:
Physical Description:1 online resource (269 p.) :; Zahlr. Abb. u. Tab.
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
Description
Other title:Frontmatter --
Vorwort --
Inhalt --
1. Einleitung --
2. Immunologische Grundlagen --
3. Das gastrointestinale Immunsystem --
4. Die Nahrungsmittelallergie --
5. Pathomechanismus der Allergie vom Soforttyp (Typ I) --
6. Nahrungsmittelallergene --
7. Nahrungsmittelallergene tierischen Ursprungs --
8. Nahrungsmittelallergene pflanzlichen Ursprungs --
9. Diskussion --
10. Schlußfolgerung --
11. Literaturverzeichnis
Format:Mode of access: Internet via World Wide Web.
ISBN:9783110889543
9783110637878
DOI:10.1515/9783110889543
Access:restricted access
Hierarchical level:Monograph
Statement of Responsibility: Dagmar Kreft, Ralf Bauer, Roland Goerlich.