Toward enhancing the scope of photoinitiating compounds / Anna Eibel

Saved in:
Bibliographic Details
VerfasserIn:
Place / Publishing House:Graz, March 2016
Year of Publication:2016
Language:English
Online Access:
Physical Description:v, 74 Blätter; Illustrationen, Diagramme, Pläne; 30 cm
Notes:Zusammenfassung in deutscher Sprache
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
LEADER 01275nam a2200349 c 4500
001 990003285260504498
005 20200910071441.0
007 tu
008 180413|2016 ||| m ||| | eng c
009 AC15020984
035 |a (AT-OBV)AC15020984 
035 |a (DE-599)OBVAC15020984 
035 |a (EXLNZ-43ACC_NETWORK)99144697215303331 
040 |a OAW  |b ger  |d AT-UBTUG  |e rda 
041 |a eng 
044 |c XA-AT 
100 1 |a Eibel, Anna  |4 aut 
245 1 0 |a Toward enhancing the scope of photoinitiating compounds  |c Anna Eibel 
264 1 |a Graz  |c March 2016 
300 |a v, 74 Blätter  |b Illustrationen, Diagramme, Pläne  |c 30 cm 
336 |b txt 
337 |b n 
338 |b nc 
500 |a Zusammenfassung in deutscher Sprache 
502 |b Masterarbeit  |c Technische Universität Graz  |d 2016 
502 |b Masterarbeit  |c Universität Graz  |d 2016 
655 7 |a Hochschulschrift  |0 (DE-588)4113937-9  |2 gnd-content 
776 0 8 |i Elektronische Reproduktion  |o 10.3217/07n1e-gzg85 
856 4 1 |u https://dx.doi.org/10.3217/07n1e-gzg85  |x TUG  |z kostenfrei  |3 Volltext  |7 0 
970 1 |c 30 
970 2 |a OAW  |d HS-MASTER 
971 0 |a Gescheidt-Demner, Georg 
971 5 |a Technische Universität Graz  |b Fakultät für Technische Chemie, Verfahrenstechnik und Biotechnologie  |c Institut für Physikalische und Theoretische Chemie  |d 6350 
ADM |b 2023-05-16 17:42:22 Europe/Vienna  |d 20  |f System  |c marc21  |a 2018-12-24 09:52:39 Europe/Vienna  |g false 
HOL 8 |b YWOAW  |h  43286-C.Stip   |c MAG1-3  |8 2222357280004498 
852 8 |b YWOAW  |c MAG1-3  |h  43286-C.Stip   |8 2222357280004498 
ITM |9 2222357280004498  |e 1  |m BOOK  |b +YW2187990X  |i 2018-43286-C.Stip  |2 MAG1-3  |o 20180413  |8 2322357270004498  |f 02  |p 2018-04-13 02:00:00 Europe/Vienna  |h 43286-C.Stip  |1 YWOAW  |q 2022-06-09 11:52:02 Europe/Vienna