Die Welt im Löffel : [Kochen - Kunst - Kultur] / Weltkulturen Museum. Hrsg. von Sebastian Schellhaas
Saved in:
MitwirkendeR: | |
---|---|
HerausgeberIn: | |
Place / Publishing House: | Bielefeld [u.a.] : Kerber, 2012 |
Year of Publication: | 2012 |
Language: | German |
Series: | Kerber Forum
|
Subjects: | |
Classification: | 73.25 - Ernährung. Nahrungszubereitung 49.25 - Lebensmittelkunde. Ernährungslehre |
Online Access: | |
Physical Description: | 239 S.; zahlr. Ill; 23 cm |
Notes: | Literaturangaben |
Tags: |
Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
|
Copies
OeAW BAS:IS (Library, Archiv, Collections)
Location: | BASIS-Monographies |
Call Numbers: | 43143-B |
Call Number | 2nd Call Number | Description | Location | Remarks | Status | Availability | Order |
---|---|---|---|---|---|---|---|
43143-B | BASIS-Monographies | Loan | Available | Place a Hold |