Sustainable Food Consumption, Trends and Opportunities : SUFO:TROP ; final report / Birgit Friedl ...

Saved in:
Bibliographic Details
MitwirkendeR:
Place / Publishing House:Wien : Verl. der Österr. Akad. der Wissensch., 2008
Year of Publication:2008
Language:English
Subjects:
Classification:43.30 - Umweltpolitik
43.66 - Umweltbelastung durch private Haushalte
49.25 - Lebensmittelkunde. Ernährungslehre
Online Access:
Access note:Frei zugänglich
Physical Description:
  • 59 S.; graph. Darst.
  • Online-Ressource
Notes:
  • Literaturverz. S. 50 - 51
  • Zsfassung in dt. Spr.
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
LEADER 01865nam a2200529 c 4500
001 990002497700504498
005 20230616213731.0
007 cr#|||||||||||
008 120822|2008 ||| o ||| | eng c
009 AC09430989
015 |a OeB2008,A  |2 oeb 
020 |a 9783700165101 
024 7 |a 10.1553/SUFOTROP  |2 doi 
035 |a (AT-OBV)AC09430989 
035 |a AC09430989 
035 |a (Aleph)009467899ACC01 
035 |a (DE-599)OBVAC09430989 
035 |a (EXLNZ-43ACC_NETWORK)990094678990203331 
040 |a OAW  |b ger  |d AT-UBW  |e rak 
041 |a eng 
044 |c XA-AT 
084 |a 43.30  |2 bkl 
084 |a 43.66  |2 bkl 
084 |a 49.25  |2 bkl 
084 |a AR 19140  |2 rvk 
245 0 0 |a Sustainable Food Consumption, Trends and Opportunities  |b SUFO:TROP ; final report  |c Birgit Friedl ... 
246 3 |a SUFO:TROP 
264 1 |a Wien  |b Verl. der Österr. Akad. der Wissensch.  |c 2008 
300 |a 59 S.  |b graph. Darst. 
300 |a Online-Ressource 
340 |a Online-Ressource 
500 |a Literaturverz. S. 50 - 51 
500 |a Zsfassung in dt. Spr. 
506 0 |f Unrestricted online access  |2 star 
538 |a Langzeitarchivierung gewährleistet durch die Österreichische Nationalbibliothek, LZA 
689 0 0 |a Österreich  |D g  |0 (DE-588)4043271-3 
689 0 1 |a Lebensmittelverbrauch  |D s  |0 (DE-588)4137882-9 
689 0 2 |a Nachhaltigkeit  |D s  |0 (DE-588)4326464-5 
689 0 3 |a Staatstätigkeit  |D s  |0 (DE-588)4182679-6 
689 0 4 |a Online-Publikation  |A f 
689 0 |5 AT-OBV  |5 OAWSA ONBREB 
700 1 |a Friedl, Birgit  |d 1975-  |0 (DE-588)133556948  |4 ctb 
856 4 |u http://hw.oeaw.ac.at/SUFOTROP  |3 Volltext 
856 4 2 |m V:AT-OBV;B:AT-OeNB  |q application/pdf  |u http://data.onb.ac.at/dtl/5810640  |x ONB-DTL  |3 Digitales Objekt#Sustainable Food Consumption, Trends and Opportunities  |o OBV-ONB-DTL 
912 |a EBOOK-OEAW 
912 |a OA-EBOOK 
970 1 |c 51 
970 2 |a  OAW 
990 2 |a Frei zugänglich  |9 local 
ADM |b 2024-04-05 04:53:26 Europe/Vienna  |d 20  |f System  |c marc21  |a 2018-12-24 06:32:46 Europe/Vienna  |g false 
AVE |P Open Access EBook Verlag der Österreichischen Akademie der Wissenschaften  |x https://eu02.alma.exlibrisgroup.com/view/uresolver/43ACC_OEAW/openurl?u.ignore_date_coverage=true&portfolio_pid=5322522130004498&Force_direct=true  |Z 5322522130004498  |b Available  |8 5322522130004498