Zeitschrift für Allgemeine Mikrobiologie : : Morphologie, Physiologie, Genetik und Ökologie der Mikroorganismen. / Band 23, Heft 4 / / hrsg. von W. Schwartz.
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Superior document: | Title is part of eBook package: De Gruyter DGBA Medicine and Life Sciences - <1990 |
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MitwirkendeR: | |
HerausgeberIn: | |
Place / Publishing House: | Berlin ;, Boston : : De Gruyter, , [2022] ©1983 |
Year of Publication: | 2022 |
Edition: | Reprint 2021 |
Language: | German |
Series: | Zeitschrift für Allgemeine Mikrobiologie ;
Band 23, Heft 4 |
Online Access: | |
Physical Description: | 1 online resource (76 p.) |
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Table of Contents:
- Frontmatter
- CONTENTS
- Selection of yeasts for single cell protein production on media based on Jerusalem artichoke extracts
- Gen-Enzym-Beziehungen des arom-Aggregates von Schizosaccharomyces pombe
- Preparation and partial characterization of Xanthomonas oryzae phytotoxin
- Degradation of aniline and monochloroanilines by Rhodococcus sp. An 117 and a pseudomonad: A comparative study
- Protoplastenfreisetzung und Regeneration des Ascomyceten Hypomyces ochraceus (PERS.) TUL.
- Effektorwirkung von sauerstoffhaltigen Cj-Verbindungen bei der Kultivierung des methanotrophen Bakterienstammes GB 25
- Sequential processes of phosphate limitation and of phosphate release in streptomycin fermentations
- Buchbesprechungen
- Backmatter