Die Bedeutung der Salze als Nahrungsmittel : : Ein Vortrag / / Hans Koeppe.
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Superior document: | Title is part of eBook package: De Gruyter DGBA Theology and Religious Studies <1990 |
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VerfasserIn: | |
Place / Publishing House: | Berlin ;, Boston : : De Gruyter, , [2020] J. Ricker, , [1896] ©1896 |
Year of Publication: | 2020 1896 |
Edition: | Reprint 2019 |
Language: | German |
Online Access: | |
Physical Description: | 1 online resource (16 p.) |
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Other title: | Frontmatter -- Einleitung -- Die Energie, welche wir dem Körper mit den Salzen zuführen, wird zur Resorption der Nahrung verwandt -- Tabelle I & II -- Backmatter |
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Format: | Mode of access: Internet via World Wide Web. |
ISBN: | 9783111650241 9783110638103 |
DOI: | 10.1515/9783111650241 |
Access: | restricted access |
Hierarchical level: | Monograph |
Statement of Responsibility: | Hans Koeppe. |