Die Bezeichnungen des Roggens in den romanischen Sprachen unter besonderer Berücksichtigung der Galloromania : : Ein Beitrag zur Geschichte der romanischen Getreideterminologie / / Otto Jänicke.
Saved in:
Superior document: | Title is part of eBook package: De Gruyter DGBA Linguistics and Semiotics - <1990 |
---|---|
VerfasserIn: | |
Place / Publishing House: | Berlin ;, Boston : : De Gruyter Mouton, , [2017] Max Niemeyer Verlag, , [1967] ©1967 |
Year of Publication: | 2017 1967 |
Edition: | Reprint 2017 |
Language: | German |
Series: | Beihefte zur Zeitschrift für romanische Philologie ,
113 |
Online Access: | |
Physical Description: | 1 online resource (196 p.) |
Tags: |
Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
|
Other title: | Frontmatter -- Inhaltsverzeichnis -- Vorwort -- Α. Die Getreideart Roggen -- Β. Die Bezeichnungen des Roggens in den romanischen Sprachen -- Zusammenfassung -- Literaturverzeichnis |
---|---|
Format: | Mode of access: Internet via World Wide Web. |
ISBN: | 9783111328065 9783110636772 |
ISSN: | 0084-5396 ; |
DOI: | 10.1515/9783111328065 |
Access: | restricted access |
Hierarchical level: | Monograph |
Statement of Responsibility: | Otto Jänicke. |