Die Bezeichnungen des Roggens in den romanischen Sprachen unter besonderer Berücksichtigung der Galloromania : : Ein Beitrag zur Geschichte der romanischen Getreideterminologie / / Otto Jänicke.

Saved in:
Bibliographic Details
Superior document:Title is part of eBook package: De Gruyter DGBA Linguistics and Semiotics - <1990
VerfasserIn:
Place / Publishing House:Berlin ;, Boston : : De Gruyter Mouton, , [2017]
Max Niemeyer Verlag, , [1967]
©1967
Year of Publication:2017
1967
Edition:Reprint 2017
Language:German
Series:Beihefte zur Zeitschrift für romanische Philologie , 113
Online Access:
Physical Description:1 online resource (196 p.)
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
Description
Other title:Frontmatter --
Inhaltsverzeichnis --
Vorwort --
Α. Die Getreideart Roggen --
Β. Die Bezeichnungen des Roggens in den romanischen Sprachen --
Zusammenfassung --
Literaturverzeichnis
Format:Mode of access: Internet via World Wide Web.
ISBN:9783111328065
9783110636772
ISSN:0084-5396 ;
DOI:10.1515/9783111328065
Access:restricted access
Hierarchical level:Monograph
Statement of Responsibility: Otto Jänicke.